Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>ΧΟΛ «Ήφαιστος»: Χρέος μας να θυμόμαστε τις θυσίες των προγόνων μας

banner roots

ΧΟΛ «Ήφαιστος»: Χρέος μας να θυμόμαστε τις θυσίες των προγόνων μας
27.10.2020 | 22:25

ΧΟΛ «Ήφαιστος»: Χρέος μας να θυμόμαστε τις θυσίες των προγόνων μας

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Μήνυμα ενόψει της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, η οποία φέτος θα εορταστεί με διαφορετικό τρόπο εν μέσω πανδημίας, εξέδωσε ο Χορευτικός Όμιλος Λήμνου «Ο Ήφαιστος».

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Όμιλος: «Με χρέος και καθήκον μας να θυμόμαστε και να τιμούμε τις θυσίες και τους αγώνες των προγόνων μας καλούμαστε κι αυτή τη φορά στερούμενοι τη λαμπρότητα του εορτασμού των εθνικών μας επετείων, να θυμηθούμε, να τιμήσουμε όπως οφείλουμε έστω και χωρίς τα καθιερωμένα και κυρίως να παραδειγματιστούμε από τα δικά τους κατορθώματα.

Το <<ΟΧΙ>> της ιστορίας των Ελλήνων αποτελεί κατάρθωμα ενότητας και αποφασιστικότητας, αποτελεί σταθμό με πολύ σημαντικό νόημα για την πάλη του δίκαιου με το άδικο,για την αξιοπρέπεια και την ελευθερία.

Υπηρετώντας τις παραδόσεις μας που χρόνια τώρα διατηρήθηκαν αλώβητες από κάθε είδους κίνδυνο και απειλή,τιμούμε τη μνήμη του παρελθόντος, πατάμε γερά στο παρόν αντιμετωπίζοντας με δύναμη τις δυσκολίες του και βρίσκουμε ελπίδα για το μέλλον.

Τιμή και δόξα σ αυτούς που στάθηκαν ορθοί με το κεφάλι ψηλά στον εχθρό, σ αυτούς που με τα ΟΧΙ τους έγραψαν λαμπρές σελίδες στην ιστορία της πατρίδας μας!

Ευχή κι ελπίδα μας η μάχη κι ο καθημερινός αγώνας με τον σημερινό αόρατο εχθρό που απειλεί την υγεία μας, να τελειώσει σύντομα και νικηφόρα για την Ελλάδα και ολόκληρη την ανθρωπότητα.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!».

xol 28oktovriou poster

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel