Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Φθινόπωρο προσωπικής εξέλιξης στη Λήμνο

banner roots

Φθινόπωρο προσωπικής εξέλιξης στη Λήμνο
23.09.2020 | 10:58

Φθινόπωρο προσωπικής εξέλιξης στη Λήμνο

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Μία νέα σειρά βιωματικών σεμιναρίων προσωπικής εξέλιξης θα πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα από τον Ψυχολόγο/Ψυχοθεραπευτή κο Πέτρο Κεχαγιά στη Μύρινα.

Ο τίτλος του βιωματικού σεμιναρίου είναι «Τα δύο δέντρα» και ουσιαστικά αποτελεί ένα ταξίδι στην προσωπική επίγνωση και ανάπτυξη το οποίο ολοκληρώνεται σε 3 ομαδικές συναντήσεις. Στο τέλος των συναντήσεων όλα τα μέλη της ομάδας θα έχουν αντιληφθεί με έναν ξεκάθαρο και δομημένο τρόπο ποιές αλλαγές χρειάζεται να κάνουν στην καθημερινότητά τους ώστε να έχουν τα αποτελέσματα που επιθυμούν.

Μέσα στις συναντήσεις, ο κάθε συμμετέχων θα αναγνωρίσει φωτεινές και σκοτεινές, φανερές και αθέατες, επιθυμητές και λιγότερο επιθυμητές πλευρές του εαυτού του που θα του αναδείξουν νέες δυνατότητες για τη βελτίωση της ζωής και των σχέσεών του.

Οι ημερομηνίες των συναντήσεων είναι: 3/10, 7/11 & 8/11. Η ακριβής ώρα και η τοποθεσία θα ανακοινωθεί σύντομα στον κάθε συμμετέχοντα προσωπικά.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων (έως 8 άτομα) πραγματοποιούνται δηλώσεις συμμετοχής έως τις 28/9 στο τηλ: 6973424100 ή στο messenger χρησιμοποιώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: m.me/psychologoslimnos

Το κόστος συμμετοχής και για τις 3 συναντήσεις είναι 50€.

Σε όλα τα ομαδικά βιωματικά σεμινάρια καθορίζεται η δέσμευση όλων των συμμετεχόντων για την εχεμύθεια και το απόρρητο.

Περισσότερες πληροφορίες για τον συντονιστή μπορείτε να βρείτε εδώ: www.psychologoslimnos.gr

kechayas limnos ta dyo dentra

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το