Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Virtual επίσκεψη σε Λήμνο και Λέσβο από τη διοίκηση της Eurobank

banner roots

Virtual επίσκεψη σε Λήμνο και Λέσβο από τη διοίκηση της Eurobank
22.09.2020 | 14:40

Virtual επίσκεψη σε Λήμνο και Λέσβο από τη διοίκηση της Eurobank

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Μια νέα πρωτοβουλία από τη διοίκηση της Τράπεζας. Πρώτη «επίσκεψη» σε Λέσβο και Λήμνο.

Τα Virtual Visits, μια νέα πρωτοβουλία λόγω της πανδημικής κρίσης, ξεκίνησε ο διευθύνων σύμβουλος, Φωκίων Καραβίας, και μέλη της διοίκησης της Eurobank, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της επικοινωνίας με στελέχη από όλη την Ελλάδα. 

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 18/09 πραγματοποιήθηκε η πρώτη ψηφιακή επίσκεψη σε Λέσβο και Λήμνο από τον διευθύνοντα σύμβουλο, Φωκίωνα Καραβία και τον αναπληρωτή γενικό διευθυντή, επικεφαλής Γενικής Διεύθυνσης Δικτύου Καταστημάτων Γιάννη Σεραφειμίδη, όπου μαζί με τον βοηθό γενικό διευθυντή, επικεφαλής Τομέα Δ, Ανατ. Αττικής, Νήσων Αιγαίου & Ιονίου, Φώτη Μπακογιάννη «επισκέφθηκαν» την έδρα της περιφερειακής αγοράς, τον διευθυντή Περιφερειακής Αγοράς Λέσβου-Λήμνου, Γιάννη Μεϊντάνη, καθώς και τους διευθυντές των καταστημάτων Μυτιλήνης, κα Φραγκούλα Τοπαλή, Καλλονής Λέσβου, Γιώργο Χρυσόπουλο και  Λήμνου, Γιώργο Κουκουλόπουλο.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, η διοίκηση συνεχάρη τα στελέχη της Περιφερειακής Αγοράς και των καταστημάτων για τα αποτελέσματα που είχαν το 2020 στην ανάπτυξη εργασιών και τη διεύρυνση της κερδοφορίας, όπως και στον δείκτη NPS που αφορά στην ποιότητα της εξυπηρέτησης που απολαμβάνουν οι πελάτες και μάλιστα τη φετινή χρονιά παρουσιάζει από τα υψηλότερα ποσοστά βελτίωσης σε επίπεδο δικτύου.

Τα αποτελέσματα αυτά αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη αξία, όπως τόνισαν τα μέλη της διοίκησης, διότι έχουν επιτευχθεί υπό εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες - όχι μόνο λόγω της υγειονομικής κρίσης, αλλά κυρίως λόγω της επιβάρυνσης από τις αυξημένες μεταναστευτικές ροές στην περιοχή.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε επίσης στην επιτυχία της ανάπτυξης διμερών σχέσεων με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, όπως και με σχεδόν το σύνολο των Δήμων της ευρύτερης περιοχής. 

Ευκαιρίες για υγιή ανάπτυξη

Στη συνάντηση συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα θέματα της επικαιρότητας, καθώς και οι ευκαιρίες που αναδύονται για απρόσκοπτη και υγιή ανάπτυξη της Τράπεζάς μας και μεταξύ άλλων εντοπίζονται:

  • Στις προσπάθειες που πρέπει να γίνουν από όλους για τη στήριξη Ιδιωτών και Επιχειρήσεων που αδυνατούν να είναι συνεπείς στις δανειακές τους υποχρεώσεις.
  • Στα εν εξελίξει προγράμματα για τη στήριξη των επιχειρήσεων.
  • Στη στήριξη των προγραμμάτων βελτίωσης των αγροτικών επενδύσεων.
  • Στη χρηματοδότηση των επενδυτικών σχεδίων των επιχειρήσεων του Τουρισμού.
  • Στην αξιοποίηση των εναλλακτικών δικτύων για την εξυπηρέτηση σημαντικού μέρους του πελατολογίου μας.
  • Στην ανάπτυξη εργασιών του υφιστάμενου πελατολογίου σε κερδοφόρα προϊόντα (Στεγαστικά, Καταναλωτικά δάνεια, Τραπεζοασφαλιστικά και Α/Κ).
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel