Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Γυμναστήριο OxyZen: Νέα σεζόν με καράτε, κλασικό μπαλέτο και σύγχρονο χορό!

banner roots

Γυμναστήριο OxyZen: Νέα σεζόν με καράτε, κλασικό μπαλέτο και σύγχρονο χορό!
26.08.2020 | 20:08

Γυμναστήριο OxyZen: Νέα σεζόν με καράτε, κλασικό μπαλέτο και σύγχρονο χορό!

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Το γυμναστήριο OxyZen στη Μύρινα ξεκινάει δυναμικά τη νέα σεζόν και, όπως πάντα, συνεχίζει να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους φίλους του.

Τα ομαδικά προγράμματα επιστρέφουν πλήρως εναρμονισμένα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και το πρόγραμμά τους εμπλουτίζεται με νέες αθλητικές δραστηριότητες που βελτιώνουν στη στάση του σώματος, παρέχουν μυϊκή ενδυνάμωση και καλλιεργούν την πειθαρχία.

Για τους μικρούς αλλά και μεγάλους φίλους που αγαπάνε το Shotokan Karate, στο γυμναστήριο OxyZen ξεκινούν τμήματα από 2 Σεπτεμβρίου και προσφέρουμε ασφαλιστική κάλυψη για όλους τους αθλητές, εξετάσεις απόδοσης ζωνών αναγνωρισμένες από τον ΕΛΟΚ, ενώ οι εκπαιδευτές μας βελτιώνουν τις γνώσεις και την τεχνική τους με συνεχή σεμινάρια που εγγυώνται για την ασφάλειά σας αλλά και την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Παράλληλα, παρέχονται προσφορές για τους γονείς ενώ με κάθε νέα εγγραφή προσφέρεται δωρεάν η στολή καράτε!

oxyzen karate

Για τους λάτρεις του χορού, το γυμναστήριο OxyZen δημιουργεί τμήματα κλασικού μπαλέτου για παιδιά από 5 ετών και πάνω και σύγχρονου χορού για όλους, με δυναμικά μαθήματα χωρίς περιορισμούς και κανόνες, γεμάτα ελεύθερη έκφραση, αυτοσχεδιασμό και δημιουργικότητα!

klasiko mpaleto

sygxronos xoros

Η ασφάλεια και η προστασία των πελατών και του προσωπικού μας είναι προτεραιότητα για εμάς, γι’ αυτό και στο γυμναστήριο OxyZen διαθέτουμε νέα δάπεδα τατάμι στους χώρους μας, ιατρικούς καθαριστές αέρα, αυτόματες συσκευές αντισηπτικού ενώ πραγματοποιούμε απολυμάνσεις με λάμπες UV.

Πληροφορίες

Γυμναστήριο OxyZen

Λεωφόρος Δημοκρατίας 30, Μύρινα

Τηλέφωνο: 22540 25011

Το OxyZen σε Facebook και Instagram

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel