Ο κ. Μάντζαρης ήταν προσωπική επιλογή του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Μουτζούρη, ο οποίος από εχθές βρίσκεται στη Λήμνο. και η ανακοίνωση έγινε εχθές το βράδυ στο ξενοδοχείο του κ. Μάντζαρη.
Στην ανακοίνωση παρόντες ήταν επίσης ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Νύκτας, ο Έπαρχος Λήμνου κ. Βλάττας, η κ. Μάρκου υποψήφια του συνδυασμού του κ. Μουτζούρη.
Στη δήλωσή του ο κ. Μουτζούρης, η έμμισθη αυτή θέση έχει διάρκεια ενός έτους και είναι στην ευχέρεια του Περιφερειάρχη να διακοπεί ανα πάσα στιγμή. Ο κ. Νύκτας επεσήμανε πως στόχος της Περιφέρειας είναι τα νησιά μας να αποκτήσουν την δική τους ταυτότητα, ενώ ο κ. Μάντζαρης από την πλευρά του ανέφερε πως άμεσα θα ζητηθεί η συνδρομή των κατοίκων των νησιού ώστε να επιλέξουν μια εικόνα που θα γίνει «σήμα κατατεθέν» του τόπου μας.
Αξίζει τέλος να αναφερθεί, πως με προσωπικές επιλογές του Περιφερειάρχη έχουν οριστεί άλλοι δύο managers τουρισμού για το νομό Σάμου και το νομό Χίου.
Ακούστε ένα απόσπασμα από τα όσα ανέφερε ο κ. Μουτζούρης για την επιλογή του κ. Μάντζαρη