Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Oι «Μετα-μορφωμένοι πράκτορες» έρχονται στο θερινό Μαρούλα

banner roots

Oι «Μετα-μορφωμένοι πράκτορες» έρχονται στο θερινό Μαρούλα
05.08.2020 | 14:03

Oι «Μετα-μορφωμένοι πράκτορες» έρχονται στο θερινό Μαρούλα

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Οι προβολές στο «Μαρούλα» συνεχίζονται τον μηνα Αύγουστο με νέες κινηματογραφικές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. Ξεκινάμε με την ταινία «Mετα-Μορφωμένοι Πράκτορες» που θα προβληθεί από Τετάρτη 5 Αυγούστου έως και την Κυριακή 9 Αυγούστου, μια διασκεδαστική κωμωδία κινουμένων σχεδίων, που θα προβληθεί μεταγλωττισμένο, ώστε να το απολαύσουν μικρά και μεγάλα παιδιά.

Υπόθεση: Ο υπερκατάσκοπος Λανς Στέρλινγκ και ο επιστήμονας Γουόλτερ Μπέκετ είναι σχεδόν αντίθετοι χαρακτήρες. Όταν όμως, τα γεγονότα παίρνουν μια αναπάντεχη τροπή, ξαφνικά πρέπει να στηριχτούν μεταξύ τους για μια ακόμα φορά. Και αν αυτό το παράξενο ζευγάρι δεν καταφέρει να λειτουργήσει σαν ομάδα, θα κινδυνέψει ολόκληρος ο κόσμος. Το «ΜΕΤΑ-ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ» αποτελεί μια κωμωδία κινουμένων σχεδίων τοποθετημένη στον ταχύρρυθμο και παγκοσμιοποιημένο κόσμο της διεθνούς κατασκοπείας.

«Μετα-μορφωμένοι πράκτορες»

Τετάρτη 5 έως Κυριακή 9 Αυγούστου

Στο θερινό «Μαρούλα»

Κινούμενα Σχέδια 2019 | Διάρκεια: 101΄

Σκηνοθεσία: Νταν Σκάνλον

Ακούγονται: Θοδωρής Σμέρος, Πάνος Αποστολόπουλος, Μαριάνθη Σοντάκη, Χρήστος Πλαΐνης, Γιάννης Στεφόπουλος, Λίλα Μουτσοπούλου, Παναγιώτης Καρμάτης, Στεφανία Φιλιάδη

Δείτε εδώ το τρέιλερ της ταινίας:

 

metamor

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το