Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ισχυρές πιθανότητες να αποκτήσει σύντομα η Λήμνος μαγνητικό τομογράφο

banner roots

Ισχυρές πιθανότητες να αποκτήσει σύντομα η Λήμνος μαγνητικό τομογράφο
29.07.2020 | 14:03

Ισχυρές πιθανότητες να αποκτήσει σύντομα η Λήμνος μαγνητικό τομογράφο

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ισχυρές πιθανότητες να αποκτήσει σύντομα το Νοσοκομείο της Λήμνου μαγνητικό τομογράφο εκφράζονται, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο Νοσοκομείο της Ρόδου.

Πώς οι εξελίξεις στη Ρόδο επηρεάζουν τη Λήμνο;

Όπως πληροφορούμαστε, το Νοσοκομείο της Ρόδου, διαθέτει ένα πολύ έμπειρο, δραστήριο και αποτελεσματικό διοικητή, τον κ. Ρουμάνη, ο οποίος έχει καταφέρει να εκσυγχρονίσει το υγειονομικό ίδρυμα του νησιού της Ρόδου με μηχανήματα, όπως αγγειογράφο, φορητό υπέρηχο και άλλα, και φυσικά ήταν το πρώτο νοσοκομείο στο Αιγαίο που προμηθεύτηκε μοριακό αναλυτή για τον έλεγχο των δειγμάτων για covid-19.

Τώρα το νοσοκομείο της Ρόδου, μετά από τις κινήσεις του κ. Ρουμάνη αποκτά και νέο μαγνητικό τομογράφο.

Ο κ. Ρουμάνης λοιπόν, ενημέρωσε τη 2η ΥΠΕ πως αποδεσμεύει το μαγνητικό τομογράφο που χρησιμοποιούσε μέχρι τώρα το νησί καθώς και ότι η υγειονομική περιφέρεια Πειραιά και Αιγαίου έχει τη δυνατότητα να τον μεταφέρει σε όποιο νοσοκομείο εκείνη νομίζει.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίας στιγμής η εισήγηση που έφυγε από το Νοσοκομείο της Λήμνου είναι θετική που σημαίνει ότι το Νοσοκομείο μας εκδηλώνει ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το Νοσοκομείο της Λήμνου έχει ισχυρές πιθανότητες να αποκτήσει για πρώτη φορά μαγνητικό τομογράφο.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel