Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Συμπατριώτης μας χρειάζεται τη βοήθειά μας
Λήμνος: Συμπατριώτης μας χρειάζεται τη βοήθειά μας
26.07.2020 | 12:01

Λήμνος: Συμπατριώτης μας χρειάζεται τη βοήθειά μας

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Τη βοήθειά μας χρειάζεται ο Δημήτρης Κομσέλης από τη Λήμνο, ο οποίος την προσεχή Δευτέρα πρόκειται να υποβληθεί σε μια δύσκολη χειρουργική επέμβαση στο πόδι αλλά και στην κοιλιακή αορτή καθώς διαπιστώθηκε ανεύρυσμα και έχει άμεση ανάγκη για οικονομική στήριξη.

Η περιπέτεια του Δημήτρη ξεκίνησε όταν έφυγε από τη Λήμνο για να κάνει μια επέμβαση στο πόδι του, αλλά στο νοσοκομείο εντόπισαν και ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής.

Να σημειώσουμε ότι από την πρώτη στιγμή, στο πλευρό του στάθηκε ο κ. Φίλιππος Κελάρης, Λημνιός ομογενής της Αμερικής, ο οποίος μόλις ενημερώθηκε για το γεγονός, κινητοποιήθηκε άμεσα και κατάφερε να συγκεντρώσει ένα χρηματικό ποσό από τους Λημνιούς ομογενείς, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν θερμά.

Ο κ. Κελάρης απευθύνεται σε καθέναν από εμάς προκειμένου να βοηθήσουμε τον συμπατριώτη μας δηλώνοντας πως ακόμη και η πιο μικρή συνεισφορά, είναι σημαντική. Συγκινητική επίσης ήταν και η ανταπόκριση του κόσμου, στην έκκληση του κ. Κελάρη για αίμα, αφού συγκεντρώθηκαν 17 φιάλες παραπάνω απ' όσες είχε ανακοινωθεί ότι θα χρειαζόταν εν όψει της αυριανή επέμβασης.

Ας βοηθήσουμε λοιπόν ο καθένας από το υστέρημα του ώστε ο κ. Κομσέλης να βγει δυνατότερος από τη περιπέτεια αυτή έχοντας όλους εμάς στο πλευρό τους.

Τα στοιχεία λογαριασμού του Δημήτρη Κομσέλη είναι τα ακόλουθα:

GR 1501409150915002101003570

ALPHA BANK

 

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018