Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Αρχηγού Λιμενικού Σώματος και της Γενικής Γραμματέως Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής στις Λιμενικές Αρχές Αλεξανδρούπολης, Σαμοθράκης και Λήμνου

banner roots

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Αρχηγού Λιμενικού Σώματος  και της Γενικής Γραμματέως Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής στις Λιμενικές Αρχές Αλεξανδρούπολης, Σαμοθράκης και Λήμνου
09.07.2020 | 08:54

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Αρχηγού Λιμενικού Σώματος και της Γενικής Γραμματέως Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής στις Λιμενικές Αρχές Αλεξανδρούπολης, Σαμοθράκης και Λήμνου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. Θεόδωρος Κλιάρης και η Γενική Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κα Χριστιάνα Καλογήρου, πραγματοποίησαν υπηρεσιακές επισκέψεις στις Λιμενικές Αρχές Αλεξανδρούπολης, Σαμοθράκης και Λήμνου, το διήμερο 06 και 07 Ιουλίου 2020.

Ο Αρχηγός και η κα Καλογήρου συνοδευόταν από τον Διοικητή της 2ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Υποναύαρχο Λ.Σ. Πασσάδη Νικόλαο, τον Διοικητή της 9ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. Σκανδάλη Γεώργιο τον Κεντρικό Λιμενάρχη Αλεξανδρούπολης Πλοίαρχο Λ.Σ. Ψύρρα Ευστράτιο και τον Επικεφαλής της Υπηρεσίας Ολοκληρωμένης Θαλάσσιας Επιτήρησης του Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Γεώργιο Χριστιανό.
 
Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Αλεξανδρούπολη τη Σαμοθράκη και τη Λήμνο συναντήθηκαν  με τους Προϊσταμένους των οικείων Λιμενικών Αρχών και ενημερώθηκαν εκτενώς για τη δραστηριότητα τους καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. 
   
Παράλληλα, ο κ. Αρχηγός Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής καθώς και η κα Γενική Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα στελέχη που υπηρετούν στις ανωτέρω Λιμενικές Αρχές, τους Κυβερνήτες και τα πληρώματα των πλωτών μέσων του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και ενημερώθηκαν για το έργο και τη δραστηριότητά τους ενώ τους συνεχάρησαν για τον επαγγελματισμό και τη φιλοτιμία που επιδεικνύουν καθημερινά στην εκτέλεση της αποστολής τους, στις ιδιαίτερα ευαίσθητες περιοχές που υπηρετούν και τους προέτρεψε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο το έργο τους.
   
Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους, συναντήθηκαν με τον Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, με τους Δημάρχους Αλεξανδρούπολης, Σαμοθράκης και Λήμνου, τον Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λήμνου, καθώς και τους Διοικητές των μονάδων του Στρατού Ξηράς, της Πολεμικής Αεροπορίας και του Πολεμικού Ναυτικού που εδρεύουν στην Αλεξανδρούπολη και στις νήσους Σαμοθράκη και Λήμνο αντίστοιχα, με τους οποίους συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.
   
Επίσης, κατά την παραμονή τους στη Σαμοθράκη είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου Παράκτιων Αλιέων και να ενημερωθούν για τα ανακύπτοντα προβλήματα.
 
Τέλος εθιμοτυπικές συναντήσεις πραγματοποίησε ο Αρχηγός και η Γενική Γραμματέας με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. ‘Ανθιμο καθώς και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ.κ. Ιερόθεο.
navagoswstiko Hellenic Coast Guard
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel