Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Διαλύθηκε η Συντονιστική Ομάδα Διαχείρισης COVID -19 στη Λήμνο

the roots web banners 06

Διαλύθηκε η Συντονιστική Ομάδα Διαχείρισης COVID -19 στη Λήμνο
30.06.2020 | 14:33

Διαλύθηκε η Συντονιστική Ομάδα Διαχείρισης COVID -19 στη Λήμνο

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Επιστολή με την οποία κάνει γνωστή τη διάλυση ουσιαστικά της Συντονιστικής Ομάδας Διαχείρισης COVID - 19, απέστειλε στα μέσα ενημέρωσης ο Έπαρχος Λήμνου, Άγγελος Βλάττας – Λαμπρινός, μετά τη σημερινή τελευταία συνεδρίασης που πραγματοποίησαν τα μέλη της. Η μη αποστολή πρόσκλησης για συμμετοχή στο meeting που τη Δευτέρα έγινε με την παρουσία του κ. Χαρδαλιά στο αεροδρόμιο του νησιού, φαίνεται ότι ενόχλησε ιδιαίτερα τα μέλη της ομάδας διαχείρισης.

Η επιστολή αναφέρει:

     Σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου 2020, συνεδρίασε για τελευταία φορά, η Συντονιστική Ομάδα Διαχείρισης COVID-19, που δημιουργήθηκε, με πρωτοβουλία του Επαρχείου, του Ιατρικού Συλλόγου Λήμνου και του Κ.Υ. – Νοσοκομείου Λήμνου για την διαχείριση της Πανδημίας.

     Ως Έπαρχος Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Λημνιούς   συμπατριώτες μας, ντόπιους και διάσπαρτους στα πέρατα της γης, που στο κάλεσμά μας ανταποκρίθηκαν εξοπλίζοντας το Νοσοκομείο της Λήμνου με τα βασικά ιατρικά μηχανήματα για την αντιμετώπιση του COVID-19 και όχι μόνο.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω, την Συντονίστρια από πλευράς Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, Παιδίατρο του Νοσοκομείου Λήμνου, κ. Αναγνωστοπούλου Θεοδώρα, τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Λήμνου κ. Λούκα Θωμά και τον Εκτελών χρέη Διοικητή του Νοσοκομείου Λήμνου κ. Κουμελά Δημήτριο για την άριστη συνεργασία μας και για την υπεύθυνη αντιμετώπιση και ενημέρωση των ύποπτων κρουσμάτων.

Όλον αυτόν τον καιρό, προσπαθήσαμε να ενημερώνουμε, να προβλέπουμε τον επόμενο σταθμό της κρίσης, να εξασφαλίσουμε μια αξιοπρεπή νοσηλεία εφόσον χρειαστεί και να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μεταξύ των συμπατριωτών μας. Ίσως στην προσπάθειά μας να διαφυλάξουμε την δημόσια υγεία στα νησιά μας, εγώ προσωπικά να έγινα σκληρός   στις σκέψεις κάποιων συμπατριωτών μου, αλλά για τους ελάχιστους ανεύθυνους θα πρέπει να γίνεσαι  σκληρός.

Από σήμερα και για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί, διαχειριστές   της κρίσης   COVID-19,   είναι οι υπηρεσίες - φορείς που ορίστηκαν κεκλεισμένων των θυρών, από τον Υφυπουργό Προστασίας και   Διαχείρισης Κρίσεων, κ. Χαρδαλιά, κατά την χθεσινή  του επίσκεψη στο νησί μας και στην οποία δεν προσκλήθηκαν τόσο το Επαρχείο, όσο το Νοσοκομείο καθώς και ο Ιατρικός Σύλλογος Λήμνου.

        ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ   Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΧΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΜΑΣ

                                                            Ο Έπαρχος Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου

                                                                     Βλάττας – Λαμπρινός Άγγελος

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το