Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η Λημνιά σκηνοθέτις Ναταλία Μπουγαδέλλη θριάμβευσε σε διαγωνισμό στη Νέα Υόρκη! (videos)
Η Λημνιά σκηνοθέτις Ναταλία Μπουγαδέλλη θριάμβευσε σε διαγωνισμό στη Νέα Υόρκη! (videos)
30.05.2020 | 19:37

Η Λημνιά σκηνοθέτις Ναταλία Μπουγαδέλλη θριάμβευσε σε διαγωνισμό στη Νέα Υόρκη! (videos)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Στην κορυφή διαγωνισμού στη Νέα Υόρκη βρέθηκε η Λημνιά σκηνοθέτις Ναταλία Μπουγαδέλλη κάνοντας υπερήφανους τους Έλληνες!

Η 24χρονη Ναταλία με καταγωγή από τον Κοντιά της Λήμνου, σε συνεργασία με τη συνέταιρό της Έμορυ Πάρκερ, συμμετείχε στον διαγωνισμό διαφήμισης με τίτλο “Wear a Mask” (Να φοράς μάσκα) που διοργάνωσε ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο, με σκοπό την προώθηση της χρήσης μάσκας για την προστασία από τον κορωνοϊό.

Το σποτ της ταλαντούχας σκηνοθέτιδος με τίτλο “You can still smile” (Μπορείς ακόμα να χαμογελάσεις) καθ’ όλη τη διάρκεια της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας «ανεβοκατέβαινε» στην πρώτη και δεύτερη θέση. Στο κλείσιμο του διαγωνισμού κατετάγη δεύτερο με σχεδόν 50.000 ψήφους χρηστών τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, και με διαφορά μόλις 502 ψήφων από το πρώτο.

Ως έπαθλο για τον νικητή είχε οριστεί ότι το βίντεό του θα προβάλλεται συνεχώς σε όλα αμερικανικά́ κανάλια. Ωστόσο, επειδή από την επιτροπή́ θεωρήθηκε ότι η διαφορά́ ψήφων μεταξύ των δύο σποτ ήταν πολύ μικρή, και καθώς άρεσαν στα μέλη εξίσου πολύ́, αναδείχθηκαν και οι δύο δημιουργοί νικητές και αποφασίστηκε να παίζονται τα σποτ εναλλάξ σε όλα τα κανάλια!

Δείτε το βίντεο της Ναταλίας Μπουγαδέλλη:

Η σκηνοθέτις μίλησε για τη νίκη της στον ανταποκριτή του ΑΝΤ1 στη Νέα Υόρκη, Θανάση Τσίτσα:

Εν τω μεταξύ, στο παρελθόν η Ναταλία είχε δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό βίντεο με πρωταγωνίστρια την αγαπημένη της Λήμνο:

 

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018