Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Οι Αμμοθίνες της Λήμνου στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση (video)

banner roots

Οι Αμμοθίνες της Λήμνου στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση (video)
24.05.2020 | 16:30

Οι Αμμοθίνες της Λήμνου στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση (video)

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Οι Αμμοθίνες της Λήμνου προβλήθηκαν σήμερα, Κυριακή (24/5), στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» από την τηλεοπτική συχνότητα του Alpha, και μάλιστα όχι μία αλλά δύο φορές και για διαφορετικούς λόγους.

Ο Νίκος Μάνεσης μίλησε για τη «Σαχάρα της Λήμνου», την οποία είχε επισκεφθεί πριν από λίγα χρόνια με την εκπομπή που παρουσίαζε τότε. Το σχετικό βίντεο παρουσιάστηκε σήμερα και όμορφες εικόνες της Λήμνου πέρασαν εκείνη την ώρα από την οθόνη των τηλεθεατών, ενώ κολακευτικά για το νησί ήταν και τα λόγια του ίδιου του παρουσιαστή. Δυστυχώς, υπήρξε ένα μικρό λάθος κατά την προβολή του βίντεο αφού φαίνεται πως η λημνιακή διάλεκτος μπέρδεψε τους συντελεστές και, αντί για «Παχιές Αμδες», όπως αποκαλούν οι Λημνιοί τις Αμμοθίνες, αυτές αναφέρθηκαν ως «Παχιές Σάνδες».

Επίσης, σε άλλο σημείο της εκπομπής, προβλήθηκε η εικόνα μιας νύφης, η οποία επέλεξε να κάνει τη γαμήλια φωτογράφηση στο εντυπωσιακό αυτό τοπίο του νησιού. Τότε ήταν που ο Νίκος Μάνεσης αναρωτήθηκε εάν έχει γυριστεί εκεί η χαρακτηριστική σκηνή με την έρημο από την ελληνική ταινία «Μια Ελληνίδα στο χαρέμι»…

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το