Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Ανοίγουν Δημοτικό Στάδιο Μύρινας και Γήπεδο Κοντοπουλίου | Τι θα επιτρέπεται και τι όχι, ώρες λειτουργίας
facebook seminaria
Φωτογραφίες: Δημοτικό Στάδιο Μύρινας / Γήπεδο Κοντοπουλίου: limnosxpress Φωτογραφίες: Δημοτικό Στάδιο Μύρινας / Γήπεδο Κοντοπουλίου: limnosxpress
22.05.2020 | 14:00

Λήμνος: Ανοίγουν Δημοτικό Στάδιο Μύρινας και Γήπεδο Κοντοπουλίου | Τι θα επιτρέπεται και τι όχι, ώρες λειτουργίας

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Ο Δήμος Λήμνου ανακοινώνει ότι, κατόπιν της έκδοσης της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ 1868/17-5-2020) από αύριο, Σάββατο 23 Μαΐου, επαναλειτουργούν το Δημοτικό Στάδιο Μύρινας καθώς και το Γήπεδο Κοντοπουλίου, μόνον για ατομική άθληση η οποία αποσκοπεί στην κάλυψη των αναγκών προπόνησης και με την προϋπόθεση της τήρησης των απαιτούμενων όρων, όπως αυτοί καθορίζονται από την Κ.Υ.Α.

Δικαίωμα χρήσης έχουν τα μέλη των αθλητικών σωματείων και λοιποί αθλούμενοι ηλικίας άνω των 13 ετών (γεννηθέντες έως 31.12.2007).

Οι ώρες λειτουργίας των δύο αθλητικών χώρων που θα επαναλειτουργήσουν είναι από τις 17:30 έως τις 20:30. Δεν επιτρέπεται η τέλεση ομαδικών αθλημάτων (ποδόσφαιρο κλπ). Η παραμονή των αθλητών στις εγκαταστάσεις δεν θα υπερβαίνει τη μιάμιση ώρα.

Τέλος, σημειώνεται ότι θα υπάρχει μία μόνο είσοδος-έξοδος στον χώρο, ενώ οι αθλητές θα πρέπει να καταχωρούν τα στοιχεία τους σε ειδική φόρμα που θα διατίθεται στην είσοδο των εγκαταστάσεων.

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΑΘΛΗΤΩΝ

  1. Ενημερώνετε άμεσα τον προπονητή σας σε περίπτωση που έχετε κάποιο από τα παρακάτω συμπτώματα (πυρετός, βήχας, δύσπνοια, υπέρμετρη κόπωση/μυαλγίες).
  1. Προτιμήστε τη μετακίνησή σας προς και από τον χώρο προπόνησης με το δικό σας μέσο μεταφοράς. Σε περίπτωση μετακίνησης με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς χρησιμοποιείστε μάσκα. Αν μετακινείστε με πούλμαν της ομάδας να κάθεστε στην άκρη κάθε σειράς, με μάσκα.
  1. Πλένετε τα χέρια τακτικά με υγρό σαπούνι και νερό ή με υγρό αντισηπτικό.
  1. Χρησιμοποιείτε στην προπόνηση αποκλειστικά τα δικά σας αθλητικά είδη τα οποία και θα πλένετε στο σπίτι σας μετά το τέλος της προπόνησης. Στην προπόνηση κρατάτε απόσταση τουλάχιστον δύο μέτρων από κάθε άλλο άτομο.
  1. Αποφεύγετε χειραψίες, εναγκαλισμούς και φιλικά χτυπήματα. Δεν αγγίζετε το πρόσωπό σας, δεν τρίβετε τα μάτια σας όταν ιδρώνετε.
  1. Αν έρθετε, στη διάρκεια της προπόνησης, σε επαφή με άλλο άτομο, πρώτα πλένετε σχολαστικά τα χέρια σας και μετά το πρόσωπο σας με άφθονο νερό. Η χρήση γαντιών μιας χρήσης δεν υποκαθιστά την υγιεινή των χεριών
  1. Χρησιμοποιείτε αποκλειστικά δικά σας μπουκάλια με νερό, κατά προτίμηση εμφιαλωμένο. Δεν τα μοιράζεστε με κανένα άλλο άτομο
  1. Σε περίπτωση τραυματισμού συναθλητή σας, αφήνετε τον ιατρό ή τον φυσικοθεραπευτή να δώσει τις πρώτες βοήθειες.
  1. Δεν θα λειτουργήσουν τα αποδυτήρια και οι κλειστοί χώροι. Αποφεύγετε τις τουαλέτες. Αν πρέπει να τις χρησιμοποιήσετε, τοποθετήστε πρώτα απολυμαντικό και κάλυμμα λεκάνης μιας χρήσης. Πλένετε τα χέρια σας σχολαστικά πριν και μετά τη χρήση WC.

  2. Αν τα ρούχα προπόνησης απολυμαίνονται από την ομάδα, βάλτε τα σε μια πλαστική τσάντα και αφήστε τα στη μέριμνα του συλλόγου.

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018