Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Θ. Λούκας: Υπάρχει κίνδυνος να μην έχουμε ΚΟΜΥ στο νησί – Φέτος ίσως να είναι η χρυσή ευκαιρία της Λήμνου

banner roots

Θ. Λούκας: Υπάρχει κίνδυνος να μην έχουμε ΚΟΜΥ στο νησί – Φέτος ίσως να είναι η χρυσή ευκαιρία της Λήμνου
14.05.2020 | 19:49

Θ. Λούκας: Υπάρχει κίνδυνος να μην έχουμε ΚΟΜΥ στο νησί – Φέτος ίσως να είναι η χρυσή ευκαιρία της Λήμνου

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον από νοσηλευτές, υπάρχει κίνδυνος να μην συγκροτηθούν Κινητές Ομάδες ειδικού σκοπού (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ στη Λήμνο, τόνισε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου του νησιού Θωμάς Λούκας, σχολιάζοντας στον FM 100 το γεγονός ότι στη σχετική πρόσκληση υπήρξε ανταπόκριση μόνο για τις θέσεις των οδηγών και όχι για εκείνες των νοσηλευτών.

Ο κ. Λούκας εξήγησε ότι κρίνεται ωφέλιμο να στελεχωθούν ομάδες ειδικού σκοπού στο νησί, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, αφενός διότι θα έχουμε στη διάθεσή μας επιδημιολογικά στοιχεία για τη Λήμνο και αφετέρου γιατί θα υπάρξει ένα γενικότερο αίσθημα ασφάλειας τόσο στους μόνιμους κατοίκους όσο και στους επισκέπτες.

Επιπλέον, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι νοσηλευτές να διακατέχονται από αισθήματα φόβου ή ανησυχίας ενώ εξέφρασε την άποψή του για το πώς μπορεί η Λήμνος να αξιοποιήσει τον μέχρι σήμερα μηδενικό αριθμό επιβεβαιωμένων κρουσμάτων Covid-19, με σκοπό την προσέλκυση μεγάλου αριθμού τουριστών το προσεχές καλοκαίρι.

Ακούστε όσα είπε για το θέμα στην εκπομπή της Δέσποινας Βασιλειάδου ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λήμνου:

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel