Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Μούδρος: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τις «Άδειες Καρέκλες» (audio)

the roots web banners 06

Μούδρος: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τις «Άδειες Καρέκλες»  (audio)
06.05.2020 | 14:02

Μούδρος: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τις «Άδειες Καρέκλες» (audio)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

«Οι άδειες καρέκλες στο Μούδρο, θα έχουν ονοματεπώνυμο. Το όνομα όλων όσων πλήττονται στον τομέα της εστίασης. Δεν είναι μόνο ο επιχειρηματίας. Είναι ο εργαζόμενος στα καταστήματα, ο ψαράς, ο μανάβης, ο χονδρέμπορος, που συνεργάζεται με τα καταστήματα μας και που φέτος η συνεργασία αυτή είναι αβέβαιη».

Με τα λόγια αυτά, ο Αλέξανδρος Αλεξάνδρου από το Μούδρο προσπάθησε να εξηγήσει, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του FM100 «Έχουμε Θέμα», όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζουν οι κάτοικοι του νησιού, για τη σημερινή πανευρωπαϊκή διαμαρτυρία «¨Άδειες καρέκλες», η οποία θα πραγματοποιηθεί και στο νησί μας σήμερα στις 8 το απόγευμα.

Όπως ήδη σας έχουμε κάνει γνωστό η Λήμνος συμμετέχει στην πανευρωπαϊκή διαμαρτυρία των επαγγελματιών της εστίασης και του τουρισμού
Περισσότεροι από 30 σύλλογοι εστίασης από όλη την Ελλάδα, θα λάβουν μέρος στην εκδήλωση διαμαρτυρίας Empty Chairs την Τετάρτη 06/05/2020 στις 8 το απόγευμα, τοποθετώντας στις κεντρικές πλατείες των πόλεών τους άδειες καρέκλες για να συμβολίσουν όλους τους κρίκους της επισιτιστικής αλυσίδας που πλήττονται από την έλλειψη μέτρων για την επιβίωση του κλάδου.

Στη Λήμνο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα τοποθετηθούν πάνω από 180 καρέκλες στην κεντρική προβλήτα του λιμανιού στο Μούδρο.

Η εκδήλωση-διαμαρτυρία θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα, χωρίς τη συμμετοχή κοινού, ως μέρος της πανευρωπαϊκής διαμαρτυρίας των επαγγελματιών της εστίασης και του τουρισμού Empty Chairs.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel