Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Τηλεδιάσκεψη με τα περιφερειακά στελέχη Βόρειου και Νότιου Αιγαίου της ΝΔ
pame boreio aigaio

Τηλεδιάσκεψη με τα περιφερειακά στελέχη Βόρειου και Νότιου Αιγαίου της ΝΔ
05.05.2020 | 09:36

Τηλεδιάσκεψη με τα περιφερειακά στελέχη Βόρειου και Νότιου Αιγαίου της ΝΔ

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Με ιδιαίτερη επιτυχία διεξήχθη χτές 3/5/2020 στις 8 το βράδυ, τηλεδιάσκεψη με πρωτοβουλία του Γραμματέα Οργανωτικού του κόμματος κ. Στέλιου Κονταδάκη στα πλαίσια ενημέρωσης, επαφής και συνεργασίας με τα περιφερειακά στελέχη Βόρειου και Νότιου Αιγαίου του κόμματος που υπάγονται στη Γραμματεία Οργανωτικού.

Ο Γραμματέας Οργανωτικού και διευθυντής του γραφείου του προέδρου του Κόμματος και Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, έκανε πλήρη και εμπεριστατωμένη ενημέρωση των συμμετεχόντων στη διάσκεψη σχετικά με τις δραστηριότητες της Γραμματείας Οργανωτικού, για το σημαντικό έργο που επιτελεί η Κυβέρνηση σε όλα τα επίπεδα, για την επιτυχή αντιμετώπιση της κρίσης του κορωνοϊού, την αντιμετώπιση του τεράστιου προβλήματος του μεταναστευτικού και την αναχαίτιση των ροών των παράνομων μεταναστών, την συμμετοχή των κομματικών οργανώσεων στην εθελοντική προσφορά και την κοινωνική αλληλεγγύη. Ο κ. Κονταδάκης επίσης αναφέρθηκε στην προσπάθεια που καταβάλλει η Κυβέρνηση για την αποκατάσταση της κοινωνικής ομαλότητας, της επαναλειτουργίας της αγοράς και της τουριστικής βιομηχανίας τονίζοντας τις ιδιαιτερότητες του Βόρειου και Νότιου Αιγαίου κυρίως στο κομμάτι του τουρισμού. Τέλος ζήτησε από τα κομματικά στελέχη περισσότερη δουλειά και ενημέρωση με όλα τα μέσα των πολιτών, για το σημαντικό έργο που επιτελεί η Κυβέρνηση και τις πρωτοβουλίες που παίρνει ο Πρωθυπουργός, σε όλους ανεξαιρέτως τους τομείς.

ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ

Στη συνέχεια τοποθετήθηκαν επί μέρους και εξέφρασαν τις θέσεις και τις απόψεις τους ο αναπληρωτής οργανωτικός γραμματέας αρμόδιος για το Βόρειο και Νότιο Αιγαίο Θεμιστοκλής Καρινιωτάκης, ο αναπληρωτής οργανωτικός γραμματέας, υπεύθυνος Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης Επικοινωνίας Συντονισμού και Εκλογικής Ετοιμότητας Κυριάκος Μπουλινάκης, οι τομεάρχες Δωδεκανήσου Ε. Μπουραντάς, Κυκλάδων Γ. Σωτηρόπουλος, Χίου Ν. Κατράνης, Λέσβου-Λήμνου Κ. Παπαδόπουλος, Σάμου Κ. Κούρταλης, οι γενικοί συντονιστές Δωδεκανήσου Γιάννης Μηνατσής και Κυκλάδων Αλέξανδρος Βασιλάκης και η διευθύντρια του γραφείου του οργανωτικού γραμματέα, κυρία Κλαίρη Ξεφτέρη.

Τόσο ο κ. Κονταδάκης όσο και ο κ. Καρινιωτάκης άκουσαν με προσοχή τις θέσεις, τις προτάσεις και τους προβληματισμούς των τομεαρχών και των γενικών συντονιστών και τους ευχαρίστησαν για τη συμμετοχή τους ανανεώνοντας το τηλεραντεβού τους σύντομα.

Πηγή:www.dimokratiki.gr

Μοιραστείτε τοcharitakis new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018