Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Μολντοβεάνου: «Η Λήμνος είναι ένα πανέμορφο νησί»

banner roots

Μολντοβεάνου: «Η Λήμνος είναι ένα πανέμορφο νησί»
21.04.2020 | 17:33

Μολντοβεάνου: «Η Λήμνος είναι ένα πανέμορφο νησί»

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Ο Βλαντ Μολντοβεάνου αγωνίστηκε φέτος στον Ήφαιστο και μοιράστηκε τις εμπειρίες του από την παρουσία του στη Λήμνο υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Μανωλόπουλου.

Ο Ρουμάνος φόργουορντ παραχώρησε συνέντευξη στο unitedhoops.ro όπου ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Έζησα μια ωραία εμπειρία στον Ήφαιστο. Ήταν καλή για όλους. Το σταφ μας αντιμετώπισε καλά. Στην πραγματικότητα, είχα φιλική σχέση με τους προπονητές μας, με τους οποίους μιλούσα επίσης για μπάσκετ και scouting.

Ο κόουτς Μανωλόπουλος μου εξήγησε πως θα μπορούσα να παίζω οποιαδήποτε στιγμή, ανεξάρτητα με την ηλικία λόγω του IQ μου. Μου είπε επίσης ότι ήμουν ένας από τους 5 καλύτερους παίκτες που έχει κοουτσάρει κι έχει προπονήσει παίκτες όπως ο Διαμαντίδης και τόσοι άλλοι! Η σχέση μου μαζί του ήταν εξαιρετική. Είχα έναν ξεχωριστό ρόλο στον Ήφαιστο, το ήξερα από την αρχή.

Βρήκα την προοπτική πολύ ενδιαφέρουσα και για αυτό υπέγραψα. Στην Ελλάδα μου άρεσαν τα πάντα. Η Λήμνος είναι ένα πανέμορφο νησί. Όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι, έχουμε ακόμα κάποια χρήματα να λάβουμε όμως είμαι σίγουρος ότι αυτό θα λυθεί. Το πρόβλημα δεν αφορά μόνο την Ελλάδα».

 

Πηγή: gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το