Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Πανστρατιά των Λημνιών για τη θωράκιση του Νοσοκομείου τους
Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση του Θωμά Λούκα Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση του Θωμά Λούκα
08.04.2020 | 20:50

Πανστρατιά των Λημνιών για τη θωράκιση του Νοσοκομείου τους

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Του Βασίλη Κουτσίλα

Πανστρατιά για τη στήριξη του Νοσοκομείου του νησιού τους έχουν κηρύξει οι Λημνιοί, προκειμένου αυτό να μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως στο ενδεχόμενο κρουσμάτων κορωνοϊού – και όχι μόνο.

Μπροστάρης σε αυτή την προσπάθεια είναι ο Ιατρικός Σύλλογος του νησιού, με πρώτο τον πρόεδρό του, Θωμά Λούκα που έχουν ανοίξει έναν τραπεζικό λογαριασμό με σκοπό τη συλλογή προσφορών.

Μέσα στις λίγες ημέρες (συγκεκριμένα από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας) που έχει ανοιχτεί ο λογαριασμός η ανταπόκριση των Λημνιών είναι συγκινητική και ήδη έχει γίνει η παραγγελία για δυο φορητούς αναπνευστήρες και δύο ιατρικά μόνιτορ.

«Είμαστε απλά το όχημα της όλης προσπάθειας. Δεν κάνει ο Ιατρικός Σύλλογος τις δωρεές στο Νοσοκομείο. Εμείς απλά συγκεντρώνουμε τα χρήματα και για κάθε δωρεά του εξοπλισμού γίνεται πλήρης αναφορά των ονομάτων των δωρητών», είπε στον «Ε.Κ.» ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, Θωμάς Λούκας.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο ekirikas.com.

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018