«Καλούμε τα Σωματεία του Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα της Λήμνου, να συμμετέχουν στην κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου με παράσταση διαμαρτυρίας στη Διοίκηση, την Τρίτη 7 Απριλίου 2020 στις 11 π.μ.
- Διεκδικούμε μαζικές προσλήψεις μόνιμων γιατρών, νοσηλευτών και λοιπών υγειονομικών σε όλη τη χώρα και στο Νοσοκομείο Λήμνου, το ιατρείο Μύρινας του ΠΕΔΥ (πρώην ΙΚΑ), το πολυϊατρείο Μούδρου.
- Πλήρη επίταξη άνευ όρων κλινών, κλινικών, κρεβατιών ΜΕΘ, εξοπλισμού εργαστηρίων και του προσωπικού του ιδιωτικού τομέα περίθαλψης και ένταξή του στο κρατικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
- Να δημιουργηθούν και να λειτουργήσουν κλίνες ΜΕΘ και ΜΑΦ και στο νοσοκομείο Λήμνου. Προμήθεια του νοσοκομείου με αναπνευστήρες για την άμεση αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών.
- ΜΑΠ – Μέσα Ατομικής Προστασίας για όλους τους υγειονομικούς.
ΣΠΑΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΜΑΣ
ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.