Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου στον FM 100 για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση (audio)
Η διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου στον FM 100 για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση (audio)
26.03.2020 | 19:43

Η διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου στον FM 100 για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση (audio)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Τη σχετική επιμόρφωση για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να αξιοποιήσουν τις δύο πλατφόρμες ψηφιακής αλληλεπίδρασης που θέτει το υπουργείο Παιδείας στη διάθεση των εκπαιδευτικών για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, θα λάβουν αρχικά οι διευθυντές των δημοτικών σχολείων της Λήμνου στις 31 Μαρτίου, όπως ανέφερε η διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου Καίτη Στρατάκη, μιλώντας στον FM 100 και την εκπομπή της Δέσποινας Βασιλειάδου.

Η κ. Στρατάκη σύστησε καθημερινή επικοινωνία των διευθυντών με τους εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων προκειμένου να καταγραφούν τυχόν αδυναμίες και προβλήματα, τα οποία θα επιλυθούν με την καθοδήγηση του αρμόδιου συντονιστή εκπαιδευτικού έργου. Αρωγοί θα πρέπει να σταθούν και οι γονείς, πρόσθεσε η ίδια, ώστε να υποστηρίξουν τα παιδιά στη νέα εκπαιδευτική διαδικασία.

Ακούστε όλα όσα είπε στον FM 100 η διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης:

 

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018