Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Μήνυμα Επάρχου Λήμνου για την 25η Μαρτίου: «Το ’21 ο πόλεμος ήταν με ορατό εχθρό, σήμερα όμως όχι»

banner roots

Μήνυμα Επάρχου Λήμνου για την 25η Μαρτίου: «Το ’21 ο πόλεμος ήταν με ορατό εχθρό, σήμερα όμως όχι»
25.03.2020 | 09:04

Μήνυμα Επάρχου Λήμνου για την 25η Μαρτίου: «Το ’21 ο πόλεμος ήταν με ορατό εχθρό, σήμερα όμως όχι»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Μήνυμα για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου απέστειλε ο Έπαρχος Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου Άγγελος Βλάττας – Λαμπρινός.

Στο μήνυμα του ο Έπαρχος αναφέρει:

            Η 25η Μαρτίου είναι ημέρα μνήμης, υπερηφάνειας και αυτογνωσίας του Ελληνισμού, σύμβολο πίστης του λαού μας, στις πανανθρώπινες αξίες της ελευθερίας και της αξιοπρέπειας. Υποκλινόμαστε σε αυτούς που πότισαν με το αίμα τους το δέντρο της ελευθερίας και της εθνικής ανεξαρτησίας.

            Ως νεότεροι Έλληνες που τιμούν και σέβονται την ιστορία τους, οφείλουμε με αίσθημα ευθύνης και φιλοπατρίας, να διαφυλάττουμε την Εθνική μας ανεξαρτησία και να εγγυόμαστε την Ειρήνη στην περιοχή μας.

            Τιμούμε φέτος την διπλή γιορτή του γένους μας, την επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας  και την ημέρα του Ευαγγελισμού της Παναγίας, από τα σπίτια μας. Το 1821 ο πόλεμος ήταν απέναντι σε έναν ορατό εχθρό, σήμερα καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε έναν αόρατο εχθρό, όμως, με πίστη, ομοψυχία και υπευθυνότητα, χαρακτηριστικά αναπόσπαστα του Έλληνα, είμαι σίγουρος, ότι θα κερδίσουμε την μάχη, με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες, ανώδυνα και αποτελεσματικά.

Ο Έπαρχος Λήμνου & Αγίου Ευστρατίου

     ΄Αγγελος Βλάττας- Λαμπρινός

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το