Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Δήμος Λήμνου: Σύνδεση ιδιωτικών παροχών ακινήτων στο Δίκτυο Αποχέτευσης Κοινότητας Μύρινας
Δήμος Λήμνου: Σύνδεση ιδιωτικών παροχών ακινήτων στο Δίκτυο Αποχέτευσης Κοινότητας Μύρινας
28.02.2020 | 20:59

Δήμος Λήμνου: Σύνδεση ιδιωτικών παροχών ακινήτων στο Δίκτυο Αποχέτευσης Κοινότητας Μύρινας

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Με ανακοίνωσή της η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής του Δήμου Λήμνου ενημερώνει ότι «η κατασκευή φρεατίων σύνδεσης και ελέγχου αποχέτευσης σε περιοχές και σε τμήματα οδών της Κοινότητας Μύρινας έχει ολοκληρωθεί. Οι ιδιοκτήτες ακινήτων αυτών έχουν ταυτοποιηθεί και θα πρέπει άμεσα να υποβάλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην αρμόδια Υπηρεσία Ύδρευσης Αποχέτευσης του Δήμου Λήμνου.

Επιπλέον, τους έχει αποσταλεί προσωπική επιστολή ενημέρωσης ώστε άμεσα να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά που έχουν καθορισθεί με την αρίθμ. 292/2016 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Λήμνου, η οποία εκ νέου επισυνάπτεται στην παρούσα.

Υπενθυμίζουμε ότι κάθε ακίνητο, είτε πρόκειται για οικοδομή είτε για άλλη εγκατάσταση συνδέεται υποχρεωτικά με το δίκτυο αποχέτευσης στον αντίστοιχο δρόμο του σχεδίου πόλεως ή εντός οικισμού, σύμφωνα με τον κανονισμό αποχέτευσης (άρθρο 4 παρ. 1).

Οι ιδιοκτήτες που δεν συμμορφωθούν, δεν απαλλάσσονται από την καταβολή των σχετικών τελών (σύνδεσης, χρήσης, ελέγχου κλπ) και ο Δήμος επιπλέον δύναται να προβεί στη διακοπή της παροχής νερού, την κατάργηση της αποχέτευσης του ακινήτου και σε κάθε άλλη προβλεπόμενη νόμιμη ενέργεια μέχρι την εκπλήρωσή τους σύμφωνα με τον κανονισμό αποχέτευσης (άρθρο 11 παρ. 4)».

«Τέλος, τονίζουμε πως απαιτείται η άμεση σύνδεση όλων των ακινήτων στις περιοχές που έχουν κατασκευασθεί φρεάτια σύνδεσης και ελέγχου αποχέτευσης και είμαστε στην διάθεση των δημοτών, προκειμένου απρόσκοπτα, να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και ενέργειες, στο πλαίσιο εφαρμογής του κανονισμού αποχέτευσης, της προστασίας του περιβάλλοντος και της ανταποδοτικότητας των υπηρεσιών Ύδρευσης – Αποχέτευσης του Δήμου Λήμνου», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018