Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Μουτζούρης: Αποχώρησε από το δελτίο ειδήσεων του Mega όταν τον ρώτησαν για τη χειρονομία

the roots web banners 06

Μουτζούρης: Αποχώρησε από το δελτίο ειδήσεων του Mega όταν τον ρώτησαν για τη χειρονομία
28.02.2020 | 08:57

Μουτζούρης: Αποχώρησε από το δελτίο ειδήσεων του Mega όταν τον ρώτησαν για τη χειρονομία

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Επεισοδιακή αποδείχθηκε η παρουσία του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη στο χθεσινοβραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

Συγκεκριμένα, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου σε σχετική ερώτηση που του έγινε για το εάν τέτοιες αντιδράσεις συνάδουν με το αξίωμά του έγινε έξαλλος, μίλησε σε έντονους τόνους, ενώ τόνισε πως καταγγέλλει τα όσα προβλήθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μουτζούρης σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο εμφανίζεται να χυδαιολογεί κατά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη. Μάλιστα όταν ρωτήθηκε μετά το περιστατικό εάν ζητά συγγνώμη ο ίδιος υποστήριξε πως στις ιδιωτικές του συνομιλίες μπορεί να μιλά όπως θέλει.
 
Εν συνεχεία ο κ. Μουτζούρης μίλησε για χυδαία παρουσίαση του θέματος από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ενώ παρά το κάλεσμα της παρουσιάστριας, Δώρας Αναγνωστοπούλου, για ήρεμο διάλογο, ο κ. Μουτζούρης αρνήθηκε κάθε ερώτηση. Λίγο αργότερα και αφού αρνήθηκε να εξηγήσει τον λόγο της επίθεσης στο πρόσωπο του πρωθυπουργού αποχώρησε από το δελτίο ειδήσεων.
 
Βίντεο: Η αποχώρηση Μουτζούρη από το πλατό του Mega
Δείτε την επεισοδιακή συνέντευξη που έδωσε ο Κώστας Μουτζούρης στο Mega.
 

Πηγή: iefimerida.gr 
 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το