Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Με απόφαση Μαρινάκη δεν μπορούν οι υπάλληλοι του Δήμου Λήμνου να θεωρούν «το γνήσιο της υπογραφής»

banner roots

Με απόφαση Μαρινάκη δεν μπορούν οι υπάλληλοι του Δήμου Λήμνου να θεωρούν «το γνήσιο της υπογραφής»
10.02.2020 | 14:40

Με απόφαση Μαρινάκη δεν μπορούν οι υπάλληλοι του Δήμου Λήμνου να θεωρούν «το γνήσιο της υπογραφής»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστή την υπ’αριθμόν 13/2020 απόφασή του Δήμαρχου Λήμνου, με την οποία ανακάλεσε τη με αριθμό 139/2017 απόφαση που αφορά στην εξουσιοδότηση υπαλλήλων του Δήμου Λήμνου να θεωρούν «το γνήσιο της υπογραφής», εξέδωσε η παράταξη της Ελεονώρας Γεώργα «Νίκη για τη Λήμνου».

«Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη στέρηση της υπηρεσίας αυτής από τους κατοίκους του Μούδρου ,των Καμινίων, του Ρουσσοπουλίου, της Φισίνης ,της Σκανδάλης και της ευρύτερης περιοχής ,οι οποίοι εξυπηρετούνταν ως πρότινος στο Δημοτικό Κατάστημα Μούδρου. Με αυτή την απόφαση οι ως άνω συμπολίτες μας αναγκάζονται να μεταβαίνουν στο ΚΕΠ Κοντοπουλίου με σχετική ταλαιπωρία και επιβαρυνόμενοι δαπάνη μετακίνησης δεδομένης και της έλλειψης σχετικής συγκοινωνιακής σύνδεσης.

Δεχόμενοι ήδη από την περασμένη εβδομάδα τα παράπονα των συμπολιτών μας, στείλαμε σήμερα επιστολή στο Δήμαρχο ζητώντας την άμεση επίλυση του προβλήματος», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel