Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο Λημνιός Αντίνοος Αλμπάνης για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου: «Αγκαλιάζω τις πληγές μου…»

the roots web banners 06

Ο Λημνιός Αντίνοος Αλμπάνης για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου: «Αγκαλιάζω τις πληγές μου…»
05.02.2020 | 16:15

Ο Λημνιός Αντίνοος Αλμπάνης για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου: «Αγκαλιάζω τις πληγές μου…»

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έκανε ο Αντίνοος Αλμπάνης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου.

Ο Λημνιός ηθοποιός έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη που έδωσε πρόσφατα ο ίδιος, όταν διαγνώστηκε με λέμφωμα.

Ο ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία του γράφοντας: «Εύχομαι σε όλους μια χαρούμενη ενάντια στον καρκίνο ημέρα και εύχομαι ο καθένας από εμάς να γιορτάσει αυτή τη μέρα με έναν αισιόδοξο τρόπο. Να αποβάλλουμε οποιοδήποτε ταμπού ή στίγμα σχετίζεται με αυτό. Να μιλάμε για αυτό προκειμένου να ευαισθητοποιήσουμε και να αγαπάμε τον εαυτό μας ανεξάρτητα με το τι μας συμβαίνει. Εγώ πραγματικά "αγκαλιάζω" όλες τις πληγές μου γιατί αυτές είναι τα παράσημά μου».

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel