Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Προχωρούν οι εργασίες στα αλιευτικά καταφύγια | Εντάσεις, κατηγορίες και ειρωνείες στο Δημοτικό Συμβούλιο
Λήμνος: Προχωρούν οι εργασίες στα αλιευτικά καταφύγια | Εντάσεις, κατηγορίες και ειρωνείες στο Δημοτικό Συμβούλιο
10.12.2019 | 13:54

Λήμνος: Προχωρούν οι εργασίες στα αλιευτικά καταφύγια | Εντάσεις, κατηγορίες και ειρωνείες στο Δημοτικό Συμβούλιο

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ομόφωνα πέρασε από το δημοτικό συμβούλιο, κατά τη διάρκεια της κατεπείγουσας χθεσινής συνεδρίασης, το θέμα «Λήψη απόφασης για την τροποποίηση του Τ.Δ.Π. των ενταγμένων έργων του Δήμου Λήμνου «ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ Δ.Δ ΚΟΝΤΙΑ ΛΗΜΝΟΥ» και «ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ Δ.Δ ΝΕΑΣ ΚΟΥΤΑΛΗΣ ΛΗΜΝΟΥ» σχετικά με την επιλεξιμότητα του Φ.Π.Α.».

Η μη επιλεξιμότητα του Φ.Π.Α και η αδυναμία καταβολής του από το Δήμο Λήμνου στον εργολάβο του έργου, είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή των εργασιών, γεγονός που προκάλεσε την έντονη κριτική της παράταξης «Νίκη για της Λήμνο», με επικεφαλής την κ. Γεώργα.

Όμως φαίνεται ότι ο Δήμος Λήμνου και μετά από σχετική του ανακοίνωση, κατάφερε να προσπεράσει το «σκόπελο» και οι εργασίες στα αλιευτικά καταφύγια Κούταλης και Κοντιά θα συνεχιστούν.

Η απόφαση μπορεί να ήταν ομόφωνη, κατά τη διάρκεια της συζήτησης όμως, δημιουργήθηκαν εντάσεις καθώς επιχειρήθηκε να γίνει αναφορά στο πώς έφτασε το έργο να σταματήσει, ενώ υπήρξαν κατηγορίες αλλά και δόσεις ειρωνείας.

Δείτε όλη τη συζήτηση στο βίντεο που ακολουθεί.

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018