Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Αποκλειστικό: Ξεκίνησε η λειτουργία ΚΕΠΑ στη Λήμνο
Αποκλειστικό: Ξεκίνησε η λειτουργία ΚΕΠΑ στη Λήμνο
06.12.2019 | 18:55

Αποκλειστικό: Ξεκίνησε η λειτουργία ΚΕΠΑ στη Λήμνο

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Ξεκίνησε από χθες τη λειτουργία του στη Λήμνο το Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ), μετά την παρέμβαση του βουλευτή Λέσβου της ΝΔ κ. Χαράλαμπου Αθανασίου, ο οποίος αφουγκραζόμενος το χρόνιο αίτημα των κατοίκων του νησιού, κατάφερε να εξασφαλίσει την έγκριση από το αρμόδιο υπουργείο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, στο νησί μετέβη κλιμάκιο γιατρών πληθώρας ειδικοτήτων, όπως παθολόγος, χειρουργός, καρδιολόγος, ωτορινολαρυγγολόγος, νευρολόγος, ορθοπεδικός, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στη Λήμνο. Η επιτροπή εξέτασε περί τα 30 περιστατικά και αναμένεται να επανέλθει περίπου σε τρεις μήνες. Από τα περιστατικά που εξετάστηκαν βγήκαν πορίσματα, και το μόνο που μένει είναι να καθαρογραφτούν ώστε να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι.

Σημειώνεται ότι το κλιμάκιο θα μεταβαίνει στη Λήμνο τρεις ή τέσσερις φορές τον χρόνο, γεγονός που θα βάλει τέλος στη μέχρι τώρα ταλαιπωρία των κατοίκων του νησιού, οι οποίοι αναγκάζονταν να μετακινούνται εκτός Λήμνου για να εξεταστούν.

 

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018