Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Τσαϊρέλης: «Έχουμε την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, να παραμείνουμε ψηλά»

banner roots

Τσαϊρέλης: «Έχουμε την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, να παραμείνουμε ψηλά»
29.11.2019 | 21:01

Τσαϊρέλης: «Έχουμε την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, να παραμείνουμε ψηλά»

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Ο Ήφαιστος Λήμνου υποδέχεται τον Ιωνικό Νίκαιας για την 9η «στροφή» της Basket League (30/11, 15:30), με τον σέντερ της ομάδας του Μανωλόπουλου, Μιχάλη Τσαϊρέλη, να αναφέρει στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του έχουν εξαιρετική ψυχολογία και θέλουν να συνεχίσουν έτσι για να παραμείνουν ψηλά στη βαθμολογία.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ο Μιχάλης Τσαϊρέλης:

«Καλησπέρα σε όλους,

Μετά από δύο συνεχόμενες νίκες στην ΕΚΟ Basket League επιστρέψαμε στην όμορφη καθημερινότητα μας εδώ στη Λήμνο. Το νησί, μας έχει αγκαλιάσει κι εμείς έχουμε την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, ώστε να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας.

Παρά τα στραβοπατήματα που έχουμε κάνει στη μέχρι τώρα πορεία μας, έχουμε καταφέρει να βρισκόμαστε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε την καλή μας άμυνα και να δείξουμε σημάδια βελτίωσης σε άλλα κομμάτια του παιχνιδιού μας.

Παράλληλα όμως, είναι υποχρέωση μας να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, προκειμένου να παραμείνουμε ψηλά. Η αρχή πρέπει να γίνει στην αναμέτρηση κόντρα στον Ιωνικό Νικαίας Affidea. Μία πολύ καλή ομάδα που παρουσιάζει ανταγωνιστικό πρόσωπο όπου κι αν αγωνίζεται, έχοντας έμπειρους παίκτες στο ρόστερ της.

Θέλουμε να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού, μαζί με την πολύτιμη στήριξη των φιλάθλων μας. Τους περιμένουμε στο “Νίκος Σαμαράς” και θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε χαρούμενους σε ακόμα μια αναμέτρηση».

 

Πηγή: sport-fm.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel