Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Κ. Μουτζούρης: «Μια νέα εποχή ανέτειλε για την Ι. Μητρόπολη Λήμνου και Αγ. Ευστρατίου»
Κ. Μουτζούρης: «Μια νέα εποχή ανέτειλε για την Ι. Μητρόπολη Λήμνου και Αγ. Ευστρατίου»
15.11.2019 | 14:33

Κ. Μουτζούρης: «Μια νέα εποχή ανέτειλε για την Ι. Μητρόπολη Λήμνου και Αγ. Ευστρατίου»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Κώστας Μουτζούρης βρέθηκε στις 14/11/2019 στο νησί της Λήμνου με αφορμή την τελετή ενθρόνισης του νέου Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου , Ιερόθεου Γ.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίας Τριάδος Μύρινας Λήμνου, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ.Ιερωνυμου , του τοποτηρητή της Μητροπόλεως Λήμνου και Μητροπολίτου Μυτιλήνης κ.κ.Ιακώβου , του Μητροπολίτη Εκπροσώπου του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ.Βαρθολομαίου και δεκατριών άλλων Επισκόπων από όλη την Ελλάδα.

Ο κ. Μουτζούρης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Μία νέα εποχή ανέτειλε για την Ιερά Μητρόπολη Λήμνου και Αγ. Ευστρατίου. Η Περιφερειακή Αρχή θα στηρίξει με κάθε τρόπο το κοινωνικό έργο της Μητρόπολης και θα σταθεί δίπλα της σύμμαχος και αρωγός . Οι μέρες που διανύουμε εδώ στο Βόρειο Αιγαίο στιγματίζονται από προκλήσεις και δυσκολίες , η Εκκλησία αποτελούσε διαχρονικά και αποτελεί το στήριγμα μας. Καλή ποιμαντορία . Άξιος !!!»

enthronisi2

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018