Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Μανωλόπουλος: «Όταν παίζεις τέτοια άμυνα δεν γίνεται να μιλάμε για την επίθεση»

banner roots

Μανωλόπουλος: «Όταν παίζεις τέτοια άμυνα δεν γίνεται να μιλάμε για την επίθεση»
02.11.2019 | 20:10

Μανωλόπουλος: «Όταν παίζεις τέτοια άμυνα δεν γίνεται να μιλάμε για την επίθεση»

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Της Ειρήνης Φράσκου

Ο προπονητής του Ηφαίστου Λήμνου Σωτήρης Μανωλόπουλος, μίλησε μετά την εκτός έδρας ήττα της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι η νίκη του Δικεφάλου ήταν δίκαιη, ενώ σχολίασε ότι οι παίκτες του δεν μπήκαν στο παιχνίδι όπως θα περίμενε.

Αναλυτικά όσα είπε:

Αρχικά σχολίασε: «Καταρχάς να πω ένα ευχαριστώ σε όσους ταξίδεψαν απ τη Λήμνο για να έρθουν στο παιχνίδι όπως και για τη φιλοξενία. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και στον κόουτς Χαραλαμπιδη έπαιξαν καλύτερα και κέρδισαν. Εμείς δεν μπήκαμε όπως πίστευα ότι θα μπούμε σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά που πάλεψαν στο τελευταίο δεκάλεπτο αλλά δεν αρκεί πρέπει να παλεύουμε για 40 λεπτά».

Για το μεγάλο σερί που δέχτηκαν στην αρχή του τρίτου δεκαλέπτου: «Δεν έχω εξήγηση».

Για τους 94 πόντους που δέχτηκαν: « Ήταν ένα παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ πιο δυνατά έκανε το παιχνίδι του πήγε τη μπάλα εκεί που ήθελε, αμυντικά και τακτικά ήταν πολύ σωστοί. Σήμερα ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλά και έβγαλε ενέργεια».

Για την μειωμένη απόδοση του Σμιθ: «Δεν έχουμε την πολυτέλεια να μην παίζουν καλά κάποιοι παίκτες. Όταν παίζεις τέτοια άμυνα δεν γίνεται να μιλάς για επίθεση. Όταν έχεις 11 λάθη στο πρώτο ημίχρονο τι να πούμε».

 

Πηγή: sdna.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel