Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>«Συγχαρητήρια στους αθλητές στίβου με αναπηρία που συμμετείχαν στους 31ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες»

the roots web banners 06

Αθλητές του τμήματος στίβου ΑμεΑ της ΑΕΛ με τον προπονητή τους κ. Νικόλαο Καρύδη. Αθλητές του τμήματος στίβου ΑμεΑ της ΑΕΛ με τον προπονητή τους κ. Νικόλαο Καρύδη.
29.10.2019 | 19:36

«Συγχαρητήρια στους αθλητές στίβου με αναπηρία που συμμετείχαν στους 31ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες»

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Τους αθλητές στίβου με αναπηρία, που έλαβαν μέρος στους 31τους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες στη Μυτιλήνη, στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου, συγχαίρει σε σχετική επιστολή του το Δ.Σ. της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Βορείου Αιγαίου.

Στην ίδια επιστολή αναφέρεται: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συνέπεια, το χαμόγελο και την ακούραστη παρουσία όλων όσων περιβάλουν τα αθλητικά σωματεία Α. με Α. Β. Αιγαίου και τους συνοδούς τους».

Η Π.Ο. ΑμεΑ Β. Αιγαίου υπογραμμίζει τη μεγάλη σημασία του αθλητισμού για όλους και ιδιαίτερα για τα άτομα με αναπηρία και προτρέπει τους φορείς-μέλη της να ιδρύσουν αθλητικά τμήματα και να προσέρχονται στις δημόσιες αθλητικές εγκαταστάσεις των δήμων διεκδικώντας το δικαίωμά τους στον αθλητισμό. Παράλληλα, να απαιτούν από τους δήμους να κάνουν προσβάσιμες όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις τόσο για τους αθλητές ΑμεΑ, όσο και για τους θεατές ΑμεΑ.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel