Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Αποκλειστικό: Άγριος καυγάς για το Γυμνάσιο της Μύρινας (audio)

banner roots

Αποκλειστικό: Άγριος καυγάς για το Γυμνάσιο της Μύρινας (audio)
29.10.2019 | 12:43

Αποκλειστικό: Άγριος καυγάς για το Γυμνάσιο της Μύρινας (audio)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Το Γυμνάσιο της Μύρινας επισκέφθηκε σήμερα στις 12 το μεσημέρι, ο Δήμαρχος Λήμνου Δημήτρης Μαρινάκης, προκειμένου να δει ο ίδιος, όλα όσα αναφέρουν στις επιστολές τους ο Σύλλογος Γονέων και η ΕΛΜΕ Λήμνου.

Ο κ. Μαρινάκης, κατέγραψε τα κτηριακά προβλήματα και τα επι μέρους θέματα των αιθουσών όπως η υγρασία, η δυσοσμία, οι σοβάδες που πέφτουν αλλά και τις ελλείψεις σε εξοπλισμό. Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον διευθυντή του Γυμνασίου Μύρινας κ. Ρόκκο και την Πρόεδρο και αντιπρόεδρο του Συλλόγου Γονέων, κυρίες Μοσχούδη και Ψαράκη.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Δήμαρχος Λήμνου τόνισε ότι είδε αίθουσες κενές και πρότεινε να μεταφερθούν σε αυτές οι μαθητές που κάνουν μάθημα στις αίθουσες προκάτ και τα εργαστήρια, όπως για παράδειγμα αυτό της χημείας, να μεταφερθούν στα προκατ, ώστε να υπάρξουν κι άλλες αίθουσες διαθέσιμες στο κεντρικό κτήριο. Ο διευθυντής του σχολείου όμως, του επεσήμανε πως κάτι τέτοιο απαγορεύεται από το νόμο, για λόγους ασφαλείας.

Στη συνέχεια η συζήτηση άναψε για τα καλά, με αφορμή την έντονη διαμαρτυρία του Σύλλογο Γονέων για την αργοπορία που παρατηρείται στη διαδικασία αποκατάστασης του παλιού κτηρίου, με το Δήμαρχο να επαναφέρει το θέμα των άδειων αιθουσών, με αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφύγει.

Χαρακτηριστικό είναι το ηχητικό απόσπασμα που ακολουθεί

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel