Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Π. Χριστόφας: «Η Περιφερειακή αρχή δεν έχει δείξει ακόμα τον σχεδιασμό της για τη Λήμνο» (audio)

banner roots

Π. Χριστόφας: «Η Περιφερειακή αρχή δεν έχει δείξει ακόμα τον σχεδιασμό της για τη Λήμνο» (audio)
17.10.2019 | 20:46

Π. Χριστόφας: «Η Περιφερειακή αρχή δεν έχει δείξει ακόμα τον σχεδιασμό της για τη Λήμνο» (audio)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στον FM 100 και τη Δέσποινα Βασιλειάδου ο Παναγιώτης Χριστόφας.

Ερωτηθείς από τη δημοσιογράφο για τον σχεδιασμό της Περιφέρειας για τη Λήμνο, ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Τολμάμε για το Βόρειο Αιγαίο» ανέφερε ότι «η Περιφερειακή αρχή δεν έχει δείξει ακόμα τι θέλει ακριβώς να κάνει. Έχει ρίξει πολύ βάρος στις συζητήσεις για το προσφυγικό αλλά σχεδιασμό για έργα ή το πού θα πάει η Λήμνος την επόμενη τετραετία, δεν έχει δείξει κάτι. Η κοινωνία δίνει μια περίοδο χάριτος σε κάθε νέα δημοτική ή περιφερειακή αρχή για να δείξει τις προθέσεις της αλλά δεν πρέπει να αφήνουν να περνάει ο χρόνος».

Σχετικά με τις αρμοδιότητες που έχουν ανατεθεί στον Έπαρχο Λήμνου, ο κ. Χριστόφας τόνισε ότι πλέον η Λήμνος δεν διαθέτει Αντιπεριφερειάρχη, όπως συνέβαινε επί θητείας Καλογήρου, προσθέτοντας ότι «εξαρτάται βέβαια και από τι θα ζητήσει ο ίδιος ο Έπαρχος», ενώ πρόσθεσε: «Τα μικρά νησιά πρέπει να ενισχυθούν. Δεν μπορούν να αφεθούν στο να κανονίζονται όλα από τη Μυτιλήνη. Κάθε νησί έχει τις ιδιαιτερότητές του».

Τέλος, μίλησε για την εκλογή του επικεφαλής της παράταξης «Άλλος Δρόμος» Στράτου Γεωργούλα ως αντιπροσώπου στην Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, για το πώς θα ενεργήσει η παράταξή του στην επερχόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για τον προϋπολογισμό ενώ αναφέρθηκε και στη χθεσινή συνεδρίαση για το προσφυγικό.

Ακούστε όλα όσα είπε.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel