Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Δωρεάν σεμινάρια ψυχολογίας από τον Πέτρο Κεχαγιά
Λήμνος: Δωρεάν σεμινάρια ψυχολογίας από τον Πέτρο Κεχαγιά
05.10.2019 | 16:14

Λήμνος: Δωρεάν σεμινάρια ψυχολογίας από τον Πέτρο Κεχαγιά

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Μία σειρά από ενδιαφέροντα Ενημερωτικά Σεμινάρια Ψυχολογίας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι κάτοικοι της Λήμνου κατά τη διάρκεια του χρόνου, σε συναντήσεις με βιωματικό χαρακτήρα που διοργανώνονται από τον ψυχολόγο Πέτρο Κεχαγιά.

Στα σεμινάρια θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν θεματικές που αφορούν σε ένα μεγάλο εύρος ζητημάτων που μας απασχολούν όλους καθημερινά, όπως είναι η ψυχική υγεία μέσα στην οικογένεια, η σχέση διατροφής και ψυχολογίας, η διαχείριση ενδοοικογενειακών συγκρούσεων, ψυχολογικές Α’ βοήθειες, κ.ά.

Υπεύθυνος οργάνωσης και διεξαγωγής του προγράμματος είναι ο MSc Ψυχολόγος / Ψυχοθεραπευτής Πέτρος Κεχαγιάς, ο οποίος ευχαριστεί όλους όσους επέδειξαν έντονο ενδιαφέρον, από το πρώτο κιόλας λεπτό της σχετικής ανακοίνωσης.

Λόγω της ιδιαίτερης φύσης των σεμιναρίων, ο αριθμός των συμμετεχόντων σε κάθε συνάντηση είναι περιορισμένος κι έτσι ο κάθε συμμετέχων έχει τη δυνατότητα να συμμετάσχει σε ένα σεμινάριο.

Το επόμενο βιωματικό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 20 Οκτωβρίου με θέμα
«Ανακαλύπτω τα δυνατά μου σημεία: Βιωματικό εργαστήριο προσωπικής ανάπτυξης και βελτίωσης».

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Μπορείτε να λάβετε πληροφορίες και να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας στον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/2uFaKtw γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας κι ένα κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας. Η φόρμα εγγραφής στο εκάστοτε σεμινάριο θα «ανοίγει» ένα μήνα πριν το επερχόμενο σεμινάριο.

seminaria psych kechayas

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018