Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Νέα στοιχεία για τη σύλληψη 39χρονου για λαθραία τσιγάρα

the roots web banners 06

Λήμνος: Νέα στοιχεία για τη σύλληψη 39χρονου για λαθραία τσιγάρα
25.09.2019 | 12:33

Λήμνος: Νέα στοιχεία για τη σύλληψη 39χρονου για λαθραία τσιγάρα

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Στη σύλληψη ενός 39χρονου αλλοδαπού είχαν προβεί στις 3ης Σεπτεμβρίου, στελέχη του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Μύρινας, για παράβαση του Ν.2960/2001 "Εθνικός Τελωνειακός Κώδικας".

Τότε, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία του 39χρονου, όπου βρέθηκαν δέκα οκτώ (18) πακέτα τσιγάρα και δύο (02) πακέτα καπνού, των 50 γραμμαρίων έκαστο, άνευ ταινίας ειδικού φόρου κατανάλωσης.

Εχθές το Λιμεναρχείο έδωσε νέα στοιχεία για την υπόθεση, με την ανακοίνωση να αναφέρει: «Σχετικά με τη σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα στη Μύρινα την 03/09/2019, γνωρίζεται ότι οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι, ανέρχονται στο ποσό των εκατό ευρώ και σαράντα ένα λεπτών (100, 41€)».

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel