Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Στη Λήμνο ο διευθυντής Β/θμιας Εκπαίδευσης Λέσβου (photo)

the roots web banners 06

Στη Λήμνο ο διευθυντής Β/θμιας Εκπαίδευσης Λέσβου (photo)
13.09.2019 | 18:26

Στη Λήμνο ο διευθυντής Β/θμιας Εκπαίδευσης Λέσβου (photo)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς, ο Δ/ντής Δ/θμιας Εκπ/σης Λέσβου κ. Καπιωτάς Μιχαήλ, επισκέφτηκε το 3ο ΓΕΛ Μυτιλήνης, ένα από τα σχολεία του συγκροτήματος του Υφαντηρίου, στο οποίο έχουν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες ανακατασκευής.

Επίσης, επισκέφτηκε το Γυμνάσιο και ΓΕΛ Γέρας και ευχήθηκε σε όλους, εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς καλή σχολική χρονιά με υγεία και καλή συνεργασία.

Στη συνέχεια μετέβη στη Λήμνο προκειμένου να παρευρεθεί στον Αγιασμό του Εσπερινού Γυμνασίου με Λυκειακές Τάξεις Μύρινας, με την παρουσία του Έπαρχου Λήμνου, κ. Άγγελου Βλάττα-Λαμπρινού.

Ο Δ/ντής της Δ/θμιας Εκπ/σης Λέσβου ευχήθηκε στους εκπαιδευτικούς και όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες καλή σχολική χρονιά και δεσμεύτηκε να εξασφαλίσει καλύτερες συνθήκες εκπαιδευτικής διαδικασίας και ίσες ευκαιρίες για όλους.

Ακόμη, επισκέφτηκε όλες τις σχολικές μονάδες της Λήμνου, όπου συναντήθηκε με τους εκπαιδευτικούς αναπληρωτές που διορίστηκαν πρόσφατα και αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τον τρόπο επίλυσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν λόγω του νησιωτικού χαρακτήρα της περιοχής.

michail kapiotas esperino gymnasio limnos

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel