Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Ερυθρού Σταυρού θα διατεθούν τα τρόφιμα από τη συναυλία του Π. Λαντούρη
Λήμνος: Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Ερυθρού Σταυρού θα διατεθούν τα τρόφιμα από τη συναυλία του Π. Λαντούρη
02.08.2019 | 20:54

Λήμνος: Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Ερυθρού Σταυρού θα διατεθούν τα τρόφιμα από τη συναυλία του Π. Λαντούρη

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Περιφερειακού Τμήματος Λήμνου του Ερυθρού Σταυρού θα διατεθούν τα τρόφιμα μακράς διαρκείας που θα συγκεντρωθούν στη Συναυλία Ανθρωπιάς και Αγάπης με τον Πάνο Λαντούρη και άλλους τραγουδιστές και μουσικούς του νησιού, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Αυγούστου στο Γυμνάσιο Μύρινας.

Η σχετική ανακοίνωση του Ερυθρού Σταυρού Λήμνου έχει ως εξής:

«Ύστερα από ενημέρωση που είχαμε από τον κ. Παναγιώτη Λαντούρη, συντελεστή και διοργανωτή της Συναυλίας Ανθρωπιάς και Αγάπης, την Τετάρτη, 7η Αυγούστου 2019 και ώρα 21.00 στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Λήμνου, τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο ΕΕΣ του Περιφερειακού Τμήματος Λήμνου.

Χορηγοί της εκδήλωσης, Ιωάννης και Ελένη Ψαρά.

Τα τρόφιμα που συγκεντρώνονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο ΕΕΣ του Περιφερειακού Τμήματος Λήμνου, που λειτουργεί κάθε Τρίτη και Πέμπτη, από 10.00 έως 12.00, στο Νοσοκομείο Λήμνου και στελεχώνεται από Εθελόντριες, διατίθενται σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη».

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018