Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>«Άφωνοι» στο Μούδρο με το γιοτ της πλουσιότερης γυναίκας της Βρετανίας | Το εντυπωσιακό «Vava II» (video)

the roots web banners 06

«Άφωνοι» στο Μούδρο με το γιοτ της πλουσιότερης γυναίκας της Βρετανίας | Το εντυπωσιακό «Vava II» (video)
30.06.2019 | 16:11

«Άφωνοι» στο Μούδρο με το γιοτ της πλουσιότερης γυναίκας της Βρετανίας | Το εντυπωσιακό «Vava II» (video)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Το γιοτ της γυναίκας που είναι πιο πλούσια και από τη Βασίλισσα Ελισάβετ «πάτησε» Λήμνο...

Το εντυπωσιακό γιοτ «Vava II» της Κίρστι Μπερταρέλι βρέθηκε σήμερα στον κόλπο του Μούδρου και στην παραλία Χαβούλη και άφησε άφωνους τους λουόμενους.

Το πόσο επιβλητικά στεκόταν πάνω στο νερό, αλλά και το ελικόπτερο που καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής του έκανε βόλτες πάνω από σκάφος, ανάγκασε αρκετούς να το χαζεύουν για ώρα, ενώ κάποιοι κολύμπησαν πιο κοντά του για να το θαυμάσουν.

Μητέρα τριών παιδιών και σταρ της ποπ, η Κίρστι είναι η πλουσιότερη γυναίκα στη Βρετανία -με περιουσία που αγγίζει τα 9,75 δισεκατομμύρια στερλίνες- χάρη στο γάμο της με τον Ερνέστο Μπερταρέλι, το μεγιστάνα της βιοτεχνολογίας, απόφοιτο του Χάρβαρντ, ο οποίος πενταπλασίασε την κληρονομία που του άφησε η οικογένειά του.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel