Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Παλλημνιακοί αγώνες KIDS’ ATHLETICS Ιούνιος 2013

banner roots

Παλλημνιακοί αγώνες KIDS’ ATHLETICS Ιούνιος 2013
17.06.2013 | 10:06

Παλλημνιακοί αγώνες KIDS’ ATHLETICS Ιούνιος 2013

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Η Αθλητική Ένωση Λήμνου Α.Ε.Λ. και ο Οργανισμός Εκπαίδευσης δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λήμνου υπό την αιγίδα της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ Ν. Λέσβου, συνδιοργανώνουν «ΠΑΛΛΗΜΝΙΑΚΟ ΑΓΩΝΑ KIDS’ ATHLETICS ΙΟΥΝΙΟΣ 2013», βασισμένο στο πρόγραμμα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Στίβου IAAF με στόχο τη γνωριμία των παιδιών με τα αγωνίσματα του Στίβου μέσα από το ομαδικό παιχνίδι.

Πριν την έναρξη των αγώνων θα γίνει επίδειξη αγωνισμάτων στίβου από αθλητές της Α.Ε.Λ. και παρουσίαση του τμήματος στίβου Α.Μ.Ε.Α της Α.Ε.Λ.

Ημερομηνία - Ώρα -Τόπος διεξαγωγής: Σάββατο, 22 Ιουνίου 2013, ώρα 19:00 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Μύρινας Λήμνου.

Τα αγωνίσματα χωρίζονται σε τρείς βασικές κατηγορίες.
α) Αγωνίσματα δρόμου, 
β) Άλματα και 
γ) Ρίψεις

Κατηγορίες-Ηλικίες: Για όλα τα παιδιά 6 ως 12 χρονών ανεξαρτήτου φύλου και εθνικότητας. 

Δηλώσεις συμμετοχής: Οι δηλώσεις συμμετοχής των μικρών αθλητών-τριων θα γίνονται δεκτές από τις 19:00 έως και 19:45 πριν την έναρξη του αγώνα στην γραμματεία του αγώνα που θα λειτουργεί στο Δημοτικό Στάδιο Μύρινας .

Επαθλα: Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής και μετάλλιο. Οι απονομές θα γίνουν στο χώρο των αγώνων μετά την ολοκλήρωση των αγωνισμάτων. 

Το τμήμα Στίβου της ΑΕΛ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον ΟΕΠΑ του Δήμου Λήμνου για την αμέριστη συμπαράστασή του, την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ Ν. Λέσβου για την εμπιστοσύνη της. Τους χορηγούς της ομάδας: Βιβλιοπωλείο ΕΣΤΙΑ του κ. Δανιήλ, τον κ. Βαρτεβανιάν αντιπρόσωπο της NESTLE ICE CREAM, το πρακτορείο ΟΠΑΠ των αδερφών Ντινιάκου, τις ανδρικές & παιδικές κομμώσεις του κ. Κοντογιάννη για την οικονομική τους βοήθεια, όλους τους εθελοντές, γονείς και παιδιά για την συμμετοχή τους καθώς και τα ΜΜΕ του νησιού για την προβολή της διοργάνωσης.
 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel