Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Εξαιρετικές οι εντυπώσεις των ιδιοκτητών σκαφών για τη Λήμνο | Δείτε τι γράφουν για το νησί (photos)

banner roots

Εξαιρετικές οι εντυπώσεις των ιδιοκτητών σκαφών για τη Λήμνο | Δείτε τι γράφουν για το νησί (photos)
20.06.2019 | 20:51

Εξαιρετικές οι εντυπώσεις των ιδιοκτητών σκαφών για τη Λήμνο | Δείτε τι γράφουν για το νησί (photos)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Εξαιρετικές είναι οι εντυπώσεις των ιδιοκτητών και ενοικιαστών σκαφών που καταπλέουν στο λιμάνι της Μύρινας, από το νησί και τις υπηρεσίες που τους παρέχονται από το Λιμενικό Ταμείο Λήμνου.

Ο FM 100 ξεφύλλισε το βιβλίο εντυπώσεων που διαθέτει το Λιμενικό Ταμείο και τα σχόλια που έχουν αφήσει τόσο οι Έλληνες όσο και οι ξένοι επισκέπτες είναι πραγματικά διθυραμβικά.

Συγκεκριμένα, διαβάζουμε:

«Ερχόμαστε από τη Γαλλία με κότερο. Μας εντυπωσίασε η καθαριότητα, η αγορά, το ωραίο κάστρο. Εύχομαι να συνεχίσετε με την ίδια προσπάθεια και να κάνετε το νησί σας ακόμα πιο όμορφο».

«Ένα όμορφο, φιλικό νησί για να επισκεφθεί κανείς. Θα επιστρέψουμε οπωσδήποτε».

«Τι όμορφο, ήσυχο νησί! Το τοπίο είναι υπέροχο, υπάρχουν παντού μονοπάτια για εξερεύνηση, φιλικοί άνθρωποι και φιλικές κατσίκες. Ανυπομονώ να ξανάρθω. Και οι λιμενικές αρχές ήταν τόσο φιλικές και εξυπηρετικές».

«Θαυμάσιος, φιλικός τόπος. Μπόρεσα να μείνω μόνο για μια μέρα αλλά θα επιστρέψω να εξερευνήσω αυτό το νησί-κόσμημα».

«Η Λήμνος είναι το καλύτερο και πιο όμορφο νησί. Επιπλέον, έχει την καλύτερη παραγωγή κρασιών στην Ελλάδα. Αγαπώ πολύ το νησί σας και σας παρακαλώ να μην αλλάξετε».

Μάλιστα, ανάμεσα στις πολύ θετικές εντυπώσεις που έχουν καταγραφεί, είναι και αυτή του σεφ και ενός εκ των παρουσιαστών της τηλεοπτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ «Θαλασσόλυκοι» Γιάννη Αποστολάκη, που ταξίδεψε στη Λήμνο για τα γυρίσματα της εκπομπής συνδυάζοντας δουλειά και διακοπές.

Ο ίδιος έγραψε: «Αν και ακόμη την εξερευνούμε, η Λήμνος μας έχει αφήσει την πιο γλυκιά αίσθηση. Κάθε νησί, πέρα από την αντικειμενική του ομορφιά, πάντα έχει και μια ακατανόητη ενέργεια που κάποιες φορές είναι πιο δυνατή από την ομορφιά του νησιού του ίδιου. Μια τέτοια δύναμη έχει ο τόπος σας και είναι αξίας ανεκτίμητης. Ιδιαίτερο ευχαριστώ στο Λιμενικό Ταμέιο της Μύρινας Λήμνου για την άψογη εξυπηρέτηση που μας προσέφεραν».

vivlio entypwsewn limeniko tameio limnos

vivlio entypwsewn 1

vivlio entypwsewn 2

vivlio entypwsewn 3

vivlio entypwsewn 4

vivlio entypwsewn 5

vivlio entypwsewn 6

vivlio entypwsewn 8

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel