Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>ΚΙΝΑΛ Λήμνου: «ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ»
facebook seminaria
ΚΙΝΑΛ Λήμνου: «ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ»
13.06.2019 | 12:45

ΚΙΝΑΛ Λήμνου: «ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ανακοίνωση εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Λήμνου του Κινήματος Αλλαγής, μετά τη σημερινή αιφνίδια ματαίωση δυο Ορθοπεδικών Χειρουργείων.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Το τελευταίο διάστημα ως πολίτες της Λήμνου και ως χρήστες των Δημόσιων Υπηρεσιών Υγείας, τις οποίες το κράτος οφείλει να μας παρέχει, γινόμαστε μάρτυρες μιας συνεχούς υποβάθμισης του Νοσοκομείου μας, σε τέτοιο βαθμό ώστε να αρχίσουμε να πιστεύουμε ότι είναι εσκεμμένες !!!

Δυστυχώς!!! Οι παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας από το Γ.Ν.-Κ.Υ. Λήμνου, όχι μόνο δεν βελτιώνονται, όπως διαφημίζεται ή έστω παραμένουν στάσιμες αλλά, προοδευτικά και σταθερά ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΟΝΤΑΙ !!!

Αποτέλεσμα αυτής της τακτικής είναι η περαιτέρω απαξίωση του. Το Νοσοκομείο μας, γρήγορα και στοχευμένα, διολισθαίνει σε υπηρεσίες που προσφέρονται από ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ και ΤΟΠΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΤΟ.Μ.Υ.)

Συγκεκριμένα: Σήμερα, Πέμπτη 13 -06-2019, εντελώς αιφνιδιαστικά ματαιώθηκαν δύο χειρουργεία του Ορθοπεδικού Τμήματος, επειδή δε συναίνεσε ο, εκτελών προσωρινά και χρέη Διοικητή, Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας.

Αυτή η ενέργεια αλλάζει ριζικά και αποτρέπει τον διαχρονικό τρόπο λειτουργίας των Ορθοπεδικών Χειρουργείων στο νησί μας, που είναι ο ίδιος με τον τρόπο που λειτουργούν, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, τα Νοσοκομεία όλης της Ελλάδας.

Όπως γίνεται αντιληπτό σε όλους μας, τέτοιες πρακτικές επιτείνουν το, ήδη βεβαρυμμένο πλαίσιο της δημόσιας υγείας για τη Λήμνο και τον Άγιο Ευστράτιο.

Χάνεται η εμπιστοσύνη και επιτείνεται το αίσθημα ανασφάλειας που νιώθουμε ως κάτοικοι ακριτικών νησιών. Οι ασθενείς, προκειμένου να χειρουργηθούν με τον τρόπο λειτουργίας των ορθοπεδικών χειρουργείων που, αιφνιδιαστικά, δεν γίνεται αποδεκτός στη Λήμνο, θα οδηγούνται σε αναζήτηση υπηρεσιών υγείας εκτός Λήμνου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται από κάθε άποψη !!!

Κοινωνική, οικονομική, ισότητας στη λήψη δημόσιων υπηρεσιών υγείας!!!

Κι αυτό δε γίνεται αποδεκτό από κανέναν!! Έχουμε ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ και όχι ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ή ΤΟ.Μ.Υ !!! Αν αυτό είναι στα σχέδιά τους, να το ξεχάσουν !!!

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018