Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Τα Limnos Wines βραβεύτηκαν στα Sommeliers Choice Awards: Ακόμη ένα μετάλλιο για την «Υψιπύλη»!

banner roots

Φωτογραφία: nomeefoods.gr Φωτογραφία: nomeefoods.gr
10.06.2019 | 18:46

Τα Limnos Wines βραβεύτηκαν στα Sommeliers Choice Awards: Ακόμη ένα μετάλλιο για την «Υψιπύλη»!

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Ακόμα μία διάκριση για τα Limnos Wines και τον rosé ημίξηρο οίνο «Υψιπύλη», αυτή τη φορά στην πρώτη διοργάνωση του διεθνούς διαγωνισμού οίνου Sommeliers Choice Awards που διοργανώνεται από το Beverage Trade Network (BTN) στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Η «Υψιπύλη» διακρίθηκε ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλα κρασιά από όλο τον κόσμο, αποσπώντας χάλκινο μετάλλιο κατά τις γευστικές δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν στις 20 Μαΐου στο San Francisco των ΗΠΑ, ως η απόλυτη απόδειξη της εξαιρετικής της ποιότητας. Η υψηλή βαθμολογία της προέκυψε αφού οι κριτές-Sommeliers του διαγωνισμού συνυπολόγισαν την ποιότητα, τον τρόπο παραγωγής, την αξία αλλά και τη συσκευασία του rosé ημίξηρου οίνου των Limnos Wines.

Αξίζει να σημειωθεί πως η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού αποτελείται αποκλειστικά από κορυφαίους sommeliers, wine directors και αγοραστές on-premise σε εστιατόρια, μπαρ, παμπ και clubs των ΗΠΑ.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το