Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Κώστας Αδαμίδης: «Οι άνθρωποι κάνουν την απόφαση πράξη κι εμείς μπορούμε να το κάνουμε αυτό» (audio)
Κώστας Αδαμίδης: «Οι άνθρωποι κάνουν την απόφαση πράξη κι εμείς μπορούμε να το κάνουμε αυτό» (audio)
18.05.2019 | 21:59

Κώστας Αδαμίδης: «Οι άνθρωποι κάνουν την απόφαση πράξη κι εμείς μπορούμε να το κάνουμε αυτό» (audio)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Τον Κώστα Αδαμίδη, υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο με τον συνδυασμό «Εμείς για το Αιγαίο» με επικεφαλής τη Χριστιάνα Καλογήρου, φιλοξένησε ο FM 100.

Μιλώντας στην εκπομπή του Παναγιώτη Σκαπέτη, ερωτηθείς για την εκ νέου υποψηφιότητά του στην τοπική αυτοδιοίκηση, με την οποία, όπως είπε, ασχολείται 25 χρόνια, ανέφερε: «Η αίσθηση που έχω στην αυτοδιοίκηση είναι ότι κάθε φορά είναι σαν να ανοίγεις ένα καινούργιο δωμάτιο, μια νέα πόρτα. Είναι ένα απίστευτο ταξίδι».

Παράλληλα, τόνισε πως «αυτά που θα αλλάξουν την πορεία ενός τόπου, χρειάζονται χρόνο για να γίνουν» ενώ έκανε τον απολογισμό του έργου της παρούσας περιφερειακής αρχής εν γένει, αλλά και του ίδιου προσωπικά. Τέλος, εξήρε τη σημασία των συνεργασιών σημειώνοντας πως είναι «απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσουμε».

Πώς σχολιάζει την κριτική που έχει δεχθεί η περιφερειακή αρχή της κ. Καλογήρου και ποιοι είναι οι νέοι στόχοι για τη Λήμνο;

Ακούστε τον κ. Αδαμίδη στο παρακάτω ηχητικό απόσπασμα.

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018