Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο Δ. Χαλκιώτης βάζει πλώρη για την πρωτεύουσα | Υποψήφιος με τον Παύλο Γερουλάνο στον Δήμο Αθηναίων

banner roots

Ο Δ. Χαλκιώτης βάζει πλώρη για την πρωτεύουσα | Υποψήφιος με τον Παύλο Γερουλάνο στον Δήμο Αθηναίων
08.05.2019 | 18:21

Ο Δ. Χαλκιώτης βάζει πλώρη για την πρωτεύουσα | Υποψήφιος με τον Παύλο Γερουλάνο στον Δήμο Αθηναίων

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Φαίνεται πως η πρωτεύουσα κέρδισε τον πρώην γενικό γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Δημήτρη Χαλκιώτη, ο οποίος αποχωρίζεται τα του Αιγαίου, βάζει πλώρη για Αθήνα και συστρατεύεται με τον φίλο του Παύλο Γερουλάνο για τη διεκδίκηση του Δήμου Αθηναίων.

Ο Σύμβουλος Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής του υπουργείου Παιδείας και καθηγητής του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά με τον συνδυασμό «Αθήνα Είσαι Εσύ».

Όπως αναφέρει ο κ. Χαλκιώτης:

«Στο κάλεσμα του καλού μου φίλου Παύλου Γερουλάνου να συστρατευθώ στον αγώνα για τη διεκδίκηση του Δήμου Αθηναίων ανταποκρίθηκα άμεσα αποδεχόμενος την πρότασή του να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος. Στην Αθήνα εργάζομαι εδώ και πολλά χρόνια, ενώ σ΄αυτήν σπουδάζουν τα παιδιά μου. Πιστεύω πως ο Παύλος Γερουλάνος, ένας οραματιστής και πραγματιστής συνάμα, ανθρώπινος και αποτελεσματικός, μπορεί να κάνει τη διαφορά και να συμβάλει στην αναγέννηση της Αθήνας.Όλοι μαζί λοιπόν στον συνδυασμό ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ, δίνουμε τον αγώνα για μια Λειτουργική, Δημιουργική, Δίκαιη και Συμμετοχική Αθήνα. Μια Αθήνα που θα δώσει πνοή και ζωντάνια στην κάθε γειτονιά της».

xalkiwtis athina eisai esy geroulanos

xalkiwtis geroulanos

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το