Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Απομακρύνονται τα stand από την αγορά της Μύρινας | Αναβρασμός στους επιχειρηματίες
Απομακρύνονται τα stand από την αγορά της Μύρινας | Αναβρασμός στους επιχειρηματίες
23.04.2019 | 14:22

Απομακρύνονται τα stand από την αγορά της Μύρινας | Αναβρασμός στους επιχειρηματίες

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Αναβρασμός επικράτησε σήμερα το πρωί στην αγορά της Μύρινας, όταν άνδρες της αστυνομίας ενημέρωναν τους καταστηματάρχες πως θα πρέπει να απομακρύνουν όλα τα stand που έχουν τοποθετηθεί στον πεζόδρομο, έξω από τις επιχειρήσεις τους.

Όπως πληροφορούμαστε, η όλη διαδικασία ξεκίνησε μετά από καταγγελία που έκανε ιδιοκτήτρια καταστήματος προς άλλη ιδιοκτήτρια καταστήματος συναφούς είδους.

H αστυνομία, προχώρησε σε έλεγχο με αποτέλεσμα την επιβολή προστίμου στην καταγγελλόμενη. Ωστόσο όπως ήταν φυσικό με αφορμή την υπόθεση, πραγματοποιήθηκε έλεγχος και στην ίδια την καταγγέλλουσα στην επιβλήθηκε επίσης πρόστιμο καθώς και η ίδια είχε υπό πέσει σε παρόμοια παράβαση.

Μετά την τροπή της υπόθεσης, η αστυνομία προχώρησε σε σύσταση όλων των καταστηματαρχών της αγοράς με αποτέλεσμα να αφαιρεθούν όλα τα stand που βρίσκονταν στον πεζόδρομο.

Αξίζει βέβαια να αναφερθεί πως τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εκδοθεί σχετική απόφαση από το δήμο Λήμνου, όπου θα επιτρέπει τη χρήση κοινόχρηστου χώρου κάτω βέβαια από συγκεκριμένες προδιαγραφές.

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018