Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Βραβείο σε διεθνές διαγωνισμό για το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου και το «Φιλοκτήτη» του
Βραβείο σε διεθνές διαγωνισμό για το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου και το «Φιλοκτήτη» του
19.03.2019 | 12:32

Βραβείο σε διεθνές διαγωνισμό για το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου και το «Φιλοκτήτη» του

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου, συνεχίζοντας τις συμμετοχές σε διεθνείς μαθητικούς διαγωνισμούς, έλαβε μέρος στον 9ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους με θέμα «Cinema...ελληνικά διάβασες;» με το ντοκιμαντέρ «Φιλοκτήτης- Ξένη Γη».

Ο διαγωνισμός που συνδιοργανώνεται από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου, την ΕΡΤ, το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης, τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας, τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, την Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα – Μορφωτικό Γραφείο – Σπίτι της Κύπρου, με τη στήριξη του ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης και σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Νοιάζομαι και Δρω», απευθύνεται σε μαθητές όλων των τάξεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Ελλάδας, της Κύπρου και της ομογένειας.

Η ταινία των μαθητών του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου «Φιλοκτήτης- Ξένη Γη», που δημιουργήθηκε στα πλαίσια Πολιτιστικού Προγράμματος Σχολικών Δραστηριοτήτων σχ. έτους 2017-2018, απέσπασε Βραβείο Τεκμηρίωσης στην κατηγορία ΤΑΙΝΙΕΣ και 1ο Βραβείο στην κατηγορία ΑΦΙΣΕΣ.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και καθηγητές που δούλεψαν με δημιουργικότητα και φαντασία.

Το link της ταινίας:

https://drive.google.com/file/d/1aYEteTeKAw3fleeFFUAWZl5SU_azsCKD/view

filoktitis

filoktitis banner 2

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018