Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Αυτοί είναι οι νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με το ΣΥΜ.Π.ΑΝ.
Λήμνος: Αυτοί είναι οι νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με το ΣΥΜ.Π.ΑΝ.
18.03.2019 | 19:23

Λήμνος: Αυτοί είναι οι νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με το ΣΥΜ.Π.ΑΝ.

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Τους 14 νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους εξέλεξε το ΣΥΜ.Π.ΑΝ. στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή (17/3), στην Ατσική.

Ειδικότερα, σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο συνδυασμός, αναφέρεται:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Δημοτικού Συνδυασμού, ΣΥΜ.Π.ΑΝ την Κυριακή 17-3-2019 στην Ατσική.

Η υποψήφια Δήμαρχος και επικεφαλής του ΣΥΜ.Π.ΑΝ, Χαριτίνη Φωτοπούλου αφού χαιρέτισε την τρίτη γενική συνέλευση του συνδυασμού, κάλεσε τον κόσμο σε μια ευρεία συσπείρωση χωρίς κομματικές επιταγές, επαγγελματικές στοχεύσεις και εγωιστικές συμπεριφορές.

xaritini fwtopoulou sympan limnos

Χαριτίνη Φωτοπούλου

Τόνισε ότι η Συμμαχία Παλλημνιακής Ανάπτυξης δεν πρόκειται να συνδιαλλαγεί με κανένα μεγαλοπαράγοντα σε κανένα κλειστό δωμάτιο και ότι όλα γίνονται μέσα στις ανοιχτές-δημοκρατικές διαδικασίες.

Στη συνέχεια, δεν παρέλειψε να επιρρίψει ευθύνες στην παρούσα Δημοτική Αρχή για την απραξία της τα τελευταία πέντε χρόνια, ενώ καταδίκασε κάθε προσπάθεια για πρόσκαιρες εξυπηρετήσεις και διευκολύνσεις που απαξιώνουν τον ίδιο τον θεσμό.

Κλείνοντας την τοποθέτησή της, δήλωσε: "Με το ΣΥΜ.Π.ΑΝ στη Δημαρχία, ένα πράγμα είναι βέβαιο. Θα είστε εσείς που θα πρωταγωνιστείτε, και εσείς που θα βλέπετε το έργο, που ετοιμάσατε οι ίδιοι.

Εγώ, σαν Δήμαρχος ΟΛΩΝ των Λημνιών, θα είμαι ο συντονιστής των προσπαθειών σας. Η πυξίδα του ΣΥΜ.Π.ΑΝτος σταθερά βαλμένη στο κέντρο της δράσης μας, θα είναι εκεί, για να σηματοδοτεί τη σταθερή τροχιά ανάπτυξης.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του ΣΥΜ.Π.ΑΝτος θα είναι παρόντες σε κάθε χωριό, σε Ανατολή και Δύση, σε Βορρά και Νότο, σε όλο το νησί και έξω από τα σπίτια τους, έξω από τη βόλεψή τους, όπως κάνουν από την πρώτη στιγμή της ενεργοποίησής τους".

Στη συνέχεια, με έντονο ενδιαφέρον έγιναν οι παρουσιάσεις των εισηγήσεων των Θεματικών Ομάδων, οι οποίες οργανώθηκαν και συντονίστηκαν από ενεργούς πολίτες και υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους. Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκαν οι Θεματικές της Αγροτικής Ανάπτυξης και του Παλλημνιακού Σχολικού Ταμείου, η Επιχειρηματικότητα και ο Τουρισμός, το Περιβάλλον, το Νερό, τα Αδέσποτα ζώα, η Υγεία, η Παιδεία, ο Πολιτισμός, ο Αθλητισμός, η Αυτοοργάνωση και η Ομογένεια.

Στη συζήτηση που ακολούθησε αναδείχθηκαν νέα θέματα, τα οποία θα συμπεριληφθούν στις ήδη υπάρχουσες προτάσεις.

Τέλος, ακολούθησαν ψηφίσματα υπέρ της ίδρυσης ΚΕΠΑ και Ιατροπαιδαγωγικού Κέντρου, υπέρ της επιστροφής της ΔΟΥ, υπέρ της ίδρυσης Πρωτοδικείου και υπέρ της επίσπευσης της συντήρησης του Γυμνασίου Μύρινας, η οποία κωλυσιεργεί εδώ και χρόνια, τα οποία ψηφίστηκαν ομόφωνα και θα αποσταλούν στους αρμόδιους φορείς.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης εκλέχθηκαν οι επόμενοι 14 υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι οποίοι θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΜ.Π.ΑΝτος και ενωμένοι, θα διεκδικήσουν τη νέα Δημοτική Αρχή.

Οι νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι είναι:

Μύρινα

Κελεσίδης Παντελής

Αρχιτεκτονίδη Ευθυμία-Αλκμήνη

Φράγκος Παναγιώτης

Τσότρας Αθανάσιος

Γιαμαρέλος Ευστράτιος

Σελιανίτης Κωνσταντίνος

Τραμοντάνη Ουρανία

Χατζηαντωνάκης Ευάγγελος

Μούδρος

Παρίσης Βασίλης

Καγκή Μιχαλίτσα

Πιαντές Βασίλης

Κωνσταντίνου Βικτώρια

Αβτζή Φωτεινή του Αντωνίου

Ν. Κούταλη

Ευστράτιος Ευστρατίου του Χαραλάμπους

sympan limnos2

Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του ΣΥΜ.ΠΑ.Ντος με την επικεφαλής Χαριτίνη Φωτοπούλου

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018