Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ανοίγει ο δρόμος για τη δημιουργία μοναστηριού στη Λήμνο (mp3)
Ανοίγει ο δρόμος για τη δημιουργία μοναστηριού στη Λήμνο (mp3)
13.03.2019 | 13:46

Ανοίγει ο δρόμος για τη δημιουργία μοναστηριού στη Λήμνο (mp3)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Η συμβολαιογράφος Φωτεινή Ετμεκτσόγλου φιλοξενήθηκε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του FM 100 «Έχουμε Θέμα» και έδωσε απαντήσεις σχετικά με την παραχώρηση ακινήτων μεταξύ του Δήμου Λήμνου και της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή 8 Μαρτίου, υπεγράφη στο Δημαρχείο Λήμνου η συμβολαιογραφική πράξη ανταλλαγής ακινήτων μεταξύ του Δήμου Λήμνου και της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας, έπειτα από τις σχετικές αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την πράξη υπέγραψαν ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης και ο πανοσιολογιώτατος ιερομόναχος Ιερώνυμος.

Οι αποφάσεις του Δ.Σ. σχετικά με την ανταλλαγή ακινήτων ελήφθησαν κατόπιν αιτήματος της Ιεράς Μονής, Μονής με μεγάλη πνευματική και πολιτιστική παρακαταθήκη του Αγίου Όρους, η οποία επιθυμεί να αναβιώσει την επί σειρά ετών παρουσία της στην περιοχή «Τρύγη» της Τ.Κ. Προπουλίου, όπου και ο προσκυνηματικός χώρος αφιερωμένος στην Παναγία της Τρύγης, και να εξασφαλίσει χώρους που θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των προσκυνητών.

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018