Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>«Παναγιώτης Λαγός: Για την κοινωνία της Λήμνου ήταν ο άνθρωπος με το χαμόγελο και την άπλετη καλοσύνη»
«Παναγιώτης Λαγός: Για την κοινωνία της Λήμνου ήταν ο άνθρωπος με το χαμόγελο και την άπλετη καλοσύνη»
05.03.2019 | 19:53

«Παναγιώτης Λαγός: Για την κοινωνία της Λήμνου ήταν ο άνθρωπος με το χαμόγελο και την άπλετη καλοσύνη»

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Τον Παναγιώτη Λαγό θέλησε να αποχαιρετήσει η οικογένειά του με επιστολή της προς τα μέσα ενημέρωσης εκφράζοντας παράλληλα την αγάπη της προς όλους όσοι έδωσαν το «παρών» στο τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τους άνθρωπο.

Ειδικότερα, η οικογένεια αναφέρει: «Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου συνοδέψαμε στην τελευταία του κατοικία στον Κορνό τον άνθρωπό μας Παναγιώτη Λαγό. Πλήθος κόσμου ακολούθησε την νεκρώσιμη ακολουθία.

Θέλουμε να εκφράσουμε την αγάπη και την εκτίμηση μας σε συγγενείς ,φίλους, γνωστούς και συγχωριανούς μας που μας συμπαραστάθηκαν στο βαρύ πένθος και στον ύστατο χαιρετισμό προς τον πολυαγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα και παππού μας.

Όση αγάπη έδωσε στην οικογένειά του και σε όλο τον κόσμο, με τόση αγάπη εμείς θα τον θυμόμαστε, θα τον έχουμε στη μνήμη μας και στην καρδιά μας.

Η γυναίκα του Βοτούλα

Τα παιδιά του Γιαννούλα, Έφη, Ηλίας, Ελευθερία, Νίκος, Ηλίας

Τα εγγόνια του Μαρία, Ελισάβετ, Γιώργος, Δέσποινα, Πηνελόπη

Και δισέγγονη Κωνσταντίνα».

Λίγα λόγια για τον Παναγιώτη Λαγό από τη Δέσποινα Καμπουροπούλου:

Ο Παναγιώτης Λαγός υπήρξε για την οικογένειά και την κοινωνία της Λήμνου ο άνθρωπος με το χαμόγελο και την άπλετη καλοσύνη. Η μεγάλη αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του επιβεβαιώθηκε στην κηδεία του και στις εκφράσεις των εκατοντάδων ανθρώπων που παρευρέθηκαν για να τον τιμήσουν. Ο παπά-Χαράλαμπος Σουπιός είπε χαρακτηριστικά πως τόσο κόσμο δεν είχε δει ποτέ σε κηδεία. Ράγισαν και οι πέτρες…

Θα τον θυμάμαι πάντα με το πηγαίο και γλυκό χαμόγελό του. Ακόμα και στα δύσκολά του, τότε που τον είχα συναντήσει στη Μύρινα πριν λίγο καιρό, εξακολουθούσε και ήταν χαμογελαστός, με μια καλοσύνη ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του που θα την ζήλευες.

Ο Παναγιώτης Λαγός έδωσε και πήρε αγάπη στην οικογένειά του και σε όλο τον κόσμο. Η αγάπη είναι το πιο ακριβό δώρο για τις ψυχές των ανθρώπων.

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018