Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Σύνδεση νέων τμημάτων στο δίκτυο αποχέτευσης της Μύρινας
Λήμνος: Σύνδεση νέων τμημάτων στο δίκτυο αποχέτευσης της Μύρινας
18.02.2019 | 17:47

Λήμνος: Σύνδεση νέων τμημάτων στο δίκτυο αποχέτευσης της Μύρινας

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Η σύνδεση τμημάτων στο δίκτυο αποχέτευσης της Μύρινας συνεχίζεται και σταδιακά θα μπορούν να συνδέονται ακίνητα με τον κεντρικό αγωγό αποχέτευσης.

Για το επόμενο διάστημα μπορούν να συνδέονται τα ακίνητα που βρίσκονται σε τμήματα της περιοχής Σούμπρα, συγκεκριμένα στην οδό: 1. Αντωνιάδη. Οι ενδιαφερόμενοι που οι ιδιοκτησίες τους βρίσκονται στην ανωτέρω οδό θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση μέχρι τις 15/3/2019 στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου (Δ/νση Περιβάλλοντος-Τμήμα Ύδρευσης-Αποχέτευσης) Πλατεία ΟΤΕ 1ος όροφος τηλ. επικοινωνίας 22540-26650, τις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 08.30΄π.μ μέχρι 13.30΄ (Πλατεία ΟΤΕ-Παπουτσίδειο κτίριο 1ος όροφος-γραφείο 1).

Η σύνδεση των οικιών θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί σε διάστημα δύο (2) μηνών από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης με καταληκτική ημερομηνία μέχρι 15/05/2019.

Τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να υποβληθούν είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Δήμου http://www.limnos.gov.gr καθώς στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου.

ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ KAI NA ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΡΙΝ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ.

 

radio banner smalldream ad

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018